Oraj için pek iyi bir sıcaklık gibi görünüyor en ufak soğumada sağlam oraj alırız dimi
Evet orajı tetikler kararsızlık ve CAPE değerleri uygunsa olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOraj için pek iyi bir sıcaklık gibi görünüyor en ufak soğumada sağlam oraj alırız dimi
Windy üzerinden takip edebilirsin bunu
bakalım neler Olacak o sıcaklardan sonra gelecek soğumada
+ Ventusky ile de takip edebilirsin
Takipteyim bir oraj hayranı olarak.
Pazartesi akşamı ve Salı gece ilk saatlerde Adana ve çevresinde oraj ihtimali görünüyor mesela
+ Ventusky ile de takip edebilirsin
Ventusky para istiyor oraj takibi için
Ventusky para istiyor oraj takibi için
Şu bölümde 6 içerik var onlar yanlış yere bakıyor olabilir misin
Şu bölümde 6 içerik var onlar yanlış yere bakıyor olabilir misin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben PC'den bakıyorum sanırım mobilde ücretli o veri bakmadım mobilde ama PC Üzerinden takip edebiliyorsun
Ben PC'den bakıyorum sanırım mobilde ücretli o veri bakmadım mobilde ama PC Üzerinden takip edebiliyorsun
+ Windy'den de takip edebilirsin ona da bir bak derim uygulaması var mobil adına play storeda
+ Windy'den de takip edebilirsin ona da bir bak derim uygulaması var mobil adına play storeda
Saol deneyelim bakalım windyi
windy biraz karışık oraj bu olabilir mi
windy biraz karışık oraj bu olabilir mi
Evet
Evet
Diğer katmanlarda da olması lazım detayı