Kasırga Pakistan'ın en büyük şehri olan 18 milyon nüfuslu Karaçi"ye vuracak gibi gözüküyor
Model Paylaşımı ve Yorumlama (İlkbahar-Yaz -Sonbahar Sezonu)
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:41 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Kasırga Pakistan'ın en büyük şehri olan 18 milyon nüfuslu Karaçi"ye vuracak gibi gözüküyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. su carsamba gunu dedigin kasirgami bu
su hindistan tarafina yonelip sel ile nehri temizlese iyi olacak gibi. yoksa felaketi yasacaklar. birak virusu mutasyon ugratcaklar diye korkuyorum. deisik deisik adetler. yuzyillardir oluleri yakan adamlar bi butun nehre atiyolar. ag kurmus devlet nehre oluleri yakalayip imha calismasi yapiyolarmis. her yer kokmus. bu hintlileri sevmemeye basladim ben. pis adamlar.
-
su carsamba gunu dedigin kasirgami bu
su hindistan tarafina yonelip sel ile nehri temizlese iyi olacak gibi. yoksa felaketi yasacaklar. birak virusu mutasyon ugratcaklar diye korkuyorum. deisik deisik adetler. yuzyillardir oluleri yakan adamlar bi butun nehre atiyolar. ag kurmus devlet nehre oluleri yakalayip imha calismasi yapiyolarmis. her yer kokmus. bu hintlileri sevmemeye basladim ben. pis adamlar.
Evet abim o kasırga yönü değişmiş biraz Pakistan'a kaymış gibi
Hindistan'da gerçekten 100'lerce sözde din olduğu için farklı farklı gelenekleri var bence Dünyada ki en pis ülkedir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hindistana dogru
-
-
Haziran sıcak geçecek gibi şimdilik
-
- Resmi Gönderi
Hadiii. Günlük dozumuzu aldık. Kaç gün var ya?!! 😃😃
-
- Resmi Gönderi
Bizim Hatay Çölüne gelecek sezon da kar yağmazsa valla üzülürüm ya. La kaç sistem geldi. Hepsinde nasıl sınırda kalabilir bir yer! 😂😂. Bir sistemde yağışı 15 dakika ile kaçırdık. Karşı mahallede kar başladı. Bizde yağış kesti. Ve sistem bitti. Her yere kar yağdı o sistemde 🤒🤒
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Altı üstü 6600 saat kalmış. Bu sistem cepte diyebilir miyiz? Izlanda 😃😃. Hatay sınırda değil 😯😯
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizdeki gelicek bu yoksa çok yakın bize allah korusun ya bu nasıl bişeydir böyle.
-
-
- Resmi Gönderi
Izlanda bu yalan bu arada. Hatay sınırda değil. İlk defa içeride😃😃😃
-
- Resmi Gönderi
Allah iyiliğini versin. Senin yüzünden 6000 saat sonrasına bakmaya çalışıyorum. 😂😂
-