ağustosta 2-3 gün süreli yağış serin dalga geldiği zaman 10 dereceler bandına düşüyor. tam zirvede... ısırır buz gibi olur .) ama kar falan olmaz kanka öyle bir şey yok.
kar öyle hemen kolaymı ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturağustosta 2-3 gün süreli yağış serin dalga geldiği zaman 10 dereceler bandına düşüyor. tam zirvede... ısırır buz gibi olur .) ama kar falan olmaz kanka öyle bir şey yok.
kar öyle hemen kolaymı ya
Gereksiz bir iddia oluyor sanki.
Yağdı diyom. Takip ettik diyom. İzledik canlı canlı diyorum. Diyagramı attım. İmkansız diyor. Peki öyle olsun
Gereksiz bir iddia oluyor sanki.
valla arkadaş iddaa ediyor reis temmuzda karmı yağar ya en erken kar eylül sonu diyoz arkadaş temmuzda yağdı diyor .D
valla arkadaş iddaa ediyor reis temmuzda karmı yağar ya en erken kar eylül sonu diyoz arkadaş temmuzda yağdı diyor .D
Ya Samet yalan mı söyleyeceğiz arkadaşım? Üstemele tamam sen haklısın
neyse bütün detaylarıyla biliyorum yağsa ben soğuğunu alırım zaten burdan vuruyor serinlemesi...ben dağın eteğindeyim. direk anlarım. zaten havaya meraklıyım takipte ediyorum.
haziran desen he belki dicem. temmuz aşırı imkansız. tamam kapatalım konuyu
Yağdı diyom. Takip ettik diyom. İzledik canlı canlı diyorum. Diyagramı attım. İmkansız diyor. Peki öyle olsun
haziran olabilir
tamam hatırladım hatırladım.... hazirandı kardeş o haziran ayıydı...hatırladım şimdi...
normal neden normal ölçümler oteller bölgesinde yapılıyor orası baya alçak...1865 rakım.
2322 rakımda bi ölçer var . oraya yağmıştı evet hazirandı temmuz imkansız zaten
Diyagramda 850 hpa'nın en düşük olduğu tarihlerde hava sıcaklığı en düşük olarak 5 derece civarında ölçülmüş neme bakarsak ise %90 civarında görünüyor
yani dediğim gibi en düşük 5 derece oda gece yani. yağma ihtimali % 0 .
Yağma ihtimali yok neredeyse
Yağma ihtimali yok neredeyse
yok kardeş arkadaşa anlatamadık. haziran ayıydı dediği şey. temmuz diye ısrar etti ama diyagramdan belli. temmuzda kar yağsın uludağa ben eşek gibi anırcam
Model konusu ve gereksiz bir iddia.
Fazla uzatmayalım arkadaşlar.
yok kardeş arkadaşa anlatamadık. haziran ayıydı dediği şey. temmuz diye ısrar etti ama diyagramdan belli. temmuzda kar yağsın uludağa ben eşek gibi anırcam
Ne kaba bir tabir bu arkadaşım haklısın dedik. Uzatma yeter.
Seyirlik kar olma ihtimali de var degiskenlik gösterirse