Yarın okula gideceğim nedense heyecanlandım yav
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
ustat sen ne okuyosun. gecen muhendislik alanindami alanlarindami gelistirdim kendimi yazmistin sanirim. bir kac alanla birden ilgileniyosun heralde. ?
1 sene hazırlık ile birlikte lise son
-
- Resmi Gönderi
Sana da günaydın
saat 8 hava alaca karanlik ha aydinlandi ha aydinlacak mustafa abi bugun herkez erkenci.
(gecenin gunduze karismasi bu oluyo heralde) -
- Resmi Gönderi
1 sene hazırlık ile birlikte lise son
senin itu de ki ev odevi dedigini arastirdim. onlar arduinoyla basit kodlamalar yapiyolarmis. zaten arm architecture ogrenmelerine cok sasirmistim. dedim adamlar heralde mathlab simulink clojure la artificial intelligence falan yazio. sinavinda basarilar Sarp Özdoğan umarim guzel bir netice alir bizleri sevindirirsin sinava gireceksen.
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan son mesajını anlamak için 3 kez okudum 🏃♂️
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan son mesajını anlamak için 3 kez okudum 🏃♂️
monoton u vakti varsa sohbete cekmeye calisiyorum. caktirma
-
- Resmi Gönderi
monoton u vakti varsa sohbete cekmeye calisiyorum. caktirma
Hiç sanmıyorum 😄😄. Sınavı yaklaşıyor. Ben de çözeceğim o TYT kısmını. Merak ediyorum gerçekten bu sene ne yapacaklar. (Daha FKB tam bitmedi ☹️
-
senin itu de ki ev odevi dedigini arastirdim. onlar arduinoyla basit kodlamalar yapiyolarmis. zaten arm architecture ogrenmelerine cok sasirmistim.
Neye ev ödevi demiştim ki ben 😳 unuttum
-
- Resmi Gönderi
Hiç sanmıyorum 😄😄. Sınavı yaklaşıyor. Ben de çözeceğim o TYT kısmını. Merak ediyorum gerçekten bu sene ne yapacaklar. (Daha FKB tam bitmedi ☹️
yapar o yapar. sende cekinme sakin en nihayetinde yaristiklarin senin benim gibi insanlar. ne eksigimiz var kimseden. ?
-
- Resmi Gönderi
Neye ev ödevi demiştim ki ben 😳 unuttum
site olarak kendi istasyon agi projemiz. daha dogrusu benim projemde bizim sayilir. gerci sayilmaz direk bizim. bende sana tam anlatamadim sende abi senin dedigini itu de ev odevi veriyolar demistin. bende oyyy dur bakam tamam zaman gecsin sonra bida konusuruz demistim ole kalmisti. herkez sinavlari gecirse ben sinavlar bitince konu acicam katilmak isteyenler illa olur sonra el birlik elimizden geldiginde oncelikle bi istasyon temelli veri bagi projesi sonra bu veri baglarini veri tabanina ordanda bi takim islemler ile tahminler. sinoptik cizebilen calistirmalar falan ole ufak ufak ama senelere yayilacak bir proje idi.
bi halledin bakalimda su sinavlari. -
site olarak kendi istasyon agi projemiz. daha dogrusu benim projemde bizim sayilir. gerci sayilmaz direk bizim. bende sana tam anlatamadim sende abi senin dedigini itu de ev odevi veriyolar demistin. bende oyyy dur bakam tamam zaman gecsin sonra bida konusuruz demistim ole kalmisti. herkez sinavlari gecirse ben sinavlar bitince konu acicam katilmak isteyenler illa olur sonra el birlik elimizden geldiginde oncelikle bi istasyon temelli veri bagi projesi sonra bu veri baglarini veri tabanina ordanda bi takim islemler ile tahminler. sinoptik cizebilen calistirmalar falan ole ufak ufak ama senelere yayilacak bir proje idi.
bi halledin bakalimda su sinavlari.Hee hatırladım. Bende çok para lazım demiştim 😂 Ben girmiştim bir ara o topa. Sınav dolayısı ile aksadı. Mjo üretmeye çalışıyordum. Lakin ucu yine halka açık verilerle oluşturulan verilere geliyor. Kimse özel şahsi verilerini bedavaya vermiyor. Bir gün çok zengin olursam gidip Avusturalyaya istasyon dikebilirim belki 😂😂
-
- Resmi Gönderi
Hee hatırladım. Bende çok para lazım demiştim 😂 Ben girmiştim bir ara o topa. Sınav dolayısı ile aksadı. Mjo üretmeye çalışıyordum. Lakin ucu yine halka açık verilerle oluşturulan verilere geliyor. Kimse özel şahsi verilerini bedavaya vermiyor. Bir gün çok zengin olursam gidip Avusturalyaya istasyon dikebilirim belki 😂😂
ufak ufak baslariz monoton suan devir startup devri ve turkiyede cig gibi buyuyor. tahmin edemeyecegin kadar melek yatirimci var. suan para degil saglam ekip saglam fikir lazim. illaki fon buluruz. son 5 senede cok sey degisti. su sinavlari halledin ben aramizdan ekip kurabilecegimizi dusunuyorum. o zaman tekrar konusurz. kendinide hafife alma
-
- Resmi Gönderi
gencler herkeze soluyorum su linked in lerinizide acin gari. yavas yavas baslayin hedefinizdeki meslegin topluluklarina katilmayi
https://www.linkedin.com/ -
- Resmi Gönderi
gencler herkeze soluyorum su linked in lerinizide acin gari. yavas yavas baslayin hedefinizdeki meslegin topluluklarina katilmayi
https://www.linkedin.com/Abi senin grup varsa katilalim
-
- Resmi Gönderi
Abi senin grup varsa katilalim
grup yok benimde agim iyidir ama.
https://www.linkedin.com/in/mehmet-civan-b564b1162/ -