- Resmi Gönderi
Dün hen basketbol hem futbol hem de voleybol oynadım şimdi yerimden zor kalkıyorum bir de okula gidecek yürüyerek
Herkese günaydınlar
gunaydin. spor iyidir. bugunde oynadinmi biseyin kalmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün hen basketbol hem futbol hem de voleybol oynadım şimdi yerimden zor kalkıyorum bir de okula gidecek yürüyerek
Herkese günaydınlar
Selamun aleyküm Hayırlı günler
zaman geçmiyor hava da kötü evde acayip sıkıldım
Dün hen basketbol hem futbol hem de voleybol oynadım şimdi yerimden zor kalkıyorum bir de okula gidecek yürüyerek
Herkese günaydınlar
Hayırlı günler,bir kac daha edince rahatlarsın.Asırı yükleme sonucu tabi ki et kesilme olur .
Selamun aleyküm Hayırlı günler
Aleykumselam hayırlı günler
zaman geçmiyor hava da kötü evde acayip sıkıldım
Yasakların biraz esnek zamanları degerlendir abim.Az daha kendine zaman ayır çık dolaş,hava al .
Hayırlı günlerr, nasılsınız?
Neşeliyiz mutluyuz sen nasılsın ?
Neşeliyiz mutluyuz sen nasılsın ?
İyiyim teşekkürlerr
Hayırlı günler..İyiyiz ve "yuvarlanmaya devam"derim ben hep .Aynen öyle bir durum ve devam
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Adım İrem. 22 yaşındayım akhisarlıyım. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum. Kelime türetme oyunundaki eski kelimelerin sahibi benim valla ne desem bilemedim sevgili mehmet civan şimdilik benden bu kadar çok konuşamasam da siteyi uzun süredir takip ediyorum alışmaya anlamaya çalışıyorum en kısa sürede aranıza dahil olurum ben de aktif olarak inşallah
Hoşgeldin aramıza irem 😊
Hayırlı günler idare ediyoruz sen nasılsın A grubu favorim 😂
Herkese günaydınlar
Bende dün hali sahaya gittim.Kısa sürede kesildim Ortaokul zamanlarında da atletizme gidiyordum sözde.Sigara bizi mahvetmiş ciger bırakmamış.
Hayırlı günler idare ediyoruz sen nasılsın A grubu favorim 😂
İyiyim biraz stresli vallaha, girsem de kurtulsam şu ameliyattan 😅
Bende dün hali sahaya gittim.Kısa sürede kesildim Ortaokul zamanlarında da atletizme gidiyordum sözde.Sigara bizi mahvetmiş ciger bırakmamış.
Sigara ..O illetten kurtulmaya bak abim.Marifet değil maalesef bende içiyorum ama sizler gencsiniz ve daha kolay bırakma şansınız var.Zaman geçtikce bırakması zor bu zıkkımı.
Sağolun Allah razı olsun dilekleriniz için teşekkür ler herkese daha iyiyim şuan
Sigara ..O illetten kurtulmaya bak abim.Marifet değil maalesef bende içiyorum ama sizler gencsiniz ve daha kolay bırakma şansınız var.Zaman geçtikce bırakması zor bu zıkkımı.
Başlayalı 3 sene oldu.Uzun süre değil.Yani bırakmayi denesem bırakırım diye düşünüyorum.İlerde bakarız dayi akışına bıraktım.Ama çok haklısın dayi şimdiki gençler marifet sayıyorlar.13-14 yaşındaki çocukların elinde bile sigara görüyorum.