- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Ne tür belgesel izliyorsun?
-
- Resmi Gönderi
Derin kuyu var bakılır
Alaska ile ilgili eski "son alaskalilar"var YouTube da bulursun son aalaskaliları
Birde uzay feza ceza vsvs kapsamlı var onun adresi budur.
Herkese izlemelerini tavsiye ederim
Ilgınc güzel bölümleri var
-
Ben son zamanlarda Tuncel Kurtiz'in seslendirdiği vahşi doğa belgeselleri izliyorum. YouTube'den gir bak hoşuna giderse izle Mehmet dostum.
-
- Resmi Gönderi
Ben son zamanlarda Tuncel Kurtiz'in seslendirdiği vahşi doğa belgeselleri izliyorum. YouTube'den gir bak hoşuna giderse izle Mehmet dostum.
Ntv de her hafta bakardık yav
Ses bir belgeseli nasıl değerli ve izlenir kılıyor değil mi?
-
Ntv de her hafta bakardık yav
Ses bir belgeseli nasıl değerli ve izlenir kılıyor değil mi?
Aynen abi bakardım yine bakarım her daim izlenir. Ses ve anlatım belgeseli yaşatıyor resmen. Büyük usta'ya Allah rahmet eylesin.
-
Belgesel sordun cvp ettik ses etmezsin üle dayı ile biz belgesel muhabbeti ederik.
-
- Resmi Gönderi
her turlu belgesel izliyorum yasin. mustafa abi actim dedigin linki nasanin dosyalari cikti. ordan basladim.
-
her turlu belgesel izliyorum yasin. mustafa abi actim dedigin linki nasanin dosyalari cikti. ordan basladim.
Ben genelde vahşi hayvan belgesellerini çok severim. Onların hayatları aile yaşantıları ilginç özellikleri hoşuma gidiyor.
-
- Resmi Gönderi
Belgesel sordun cvp ettik ses etmezsin üle dayı ile biz belgesel muhabbeti ederik.
abi bakarken gemi kazalarina denk geldim dalmisim
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Ben genelde vahşi hayvan belgesellerini çok severim. Onların hayatları aile yaşantıları ilginç özellikleri hoşuma gidiyor.
vahsi hayvan belgeselleride iyi oluyor
-
- Resmi Gönderi
yasin gece gece kahkaha attirdin valide uyandi
-
mehmet civan bu gemi belgeselleri de güzel dev dalgalar ile boğuşmaları heyecan verici.
-
yasin gece gece kahkaha attirdin valide uyandi
Sessiz gül yav, annemiz rahatsız olmasın ellerinden öperim.
-
- Resmi Gönderi
Sessiz gül yav, annemiz rahatsız oolmasın ellerinden öperim.
bi an bosluma geldi. belgesel istedin dayila muabbet ederik okuyunca bastim kahkayi
-