İyi akşamlar, bizim bura 28-29 dereceleri buldu biraz bunaldık..
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
İyi akşamlar Yusuf 28-29 derece iyidir, Marmara bölgesi için serin denebilir. Sadece öğlen vakitleri sıcak olur.
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldin, İyi akşamlar Yusuf..Gel yanıma sen soba bile ederiz
-
İyi akşamlar Yusuf 28-29 derece iyidir, Marmara bölgesi için serin denebilir. Sadece öğlen vakitleri sıcak olur.
Güneşin altında biraz bunalttı be abi. Birde arabanın içi çok ısınıyor arabaya biner binmez pişiyoruz
-
Saadet ameliyat oldun mu
Evet çarşamba oldum
-
Evet çarşamba oldum
Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 🌸
-
Saadet geçmiş olsun ablam
-
- Resmi Gönderi
Evet çarşamba oldum
Geçmiş olsun
-
Saadet geçmiş olsun abla
-
Ben hala tedirginim aşıya karşı. Dün akşamda babam aşı oldu. Bazıları uzun vadeli etkisi test edilmedi 3-4 sene sonra etkileri görünmeye başlanır diyorlar. Henuz uzun vadeli denemesi olmayan aşıyı olmak istemiyoruz diyenler var.
-
- Resmi Gönderi
Ben hala tedirginim aşıya karşı. Dün akşamda babam aşı oldu. Bazıları uzun vadeli etkisi test edilmedi 3-4 sene sonra etkileri görünmeye başlanır diyorlar. Henuz uzun vadeli denemesi olmayan aşıyı olmak istemiyoruz diyenler var.
O uzun vadeyi beklemek için adam gibi kurallara uymamız lazım.
Maalesef semersiz ve sorumsuz bizde insan çok.O yüzden uzun vade bekleme şansımız yok ki
-
O uzun vadeyi beklemek için adam gibi kurallara uymamız lazım.
Maalesef semersiz ve sorumsuz bizde insan çok.O yüzden uzun vade bekleme şansımız yok ki
Dua edelim 3-4 sene sonra hepimiz hastanelik olmayalım o zaman.
-
Zaman gösterecek neyin ne olduğunu Yusuf.
-
Zaman gösterecek neyin ne olduğunu Yusuf.
Çok şanssız dönemde doğduk koronodan sonro eski günlerdeki gibi hayat olmayacak gibi hissediyorum
-