- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı Akşamlar Başkan.
Hayırlı geceler herkese 🌸
Hayırlı geceler 😂
uzun ömürlü kibar bir çiçek soylebilir misiniz.
Siklemen ve Orkide .. Bilhassa Orkidelerin çiçekleri açtığında aylarca üzerinde kalır solmadan.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı Akşamlar Başkan.
Hayırlı geceler 😂
Hayırlı geceler herkese
Siklemen ve Orkide .. Bilhassa Orkidelerin çiçekleri açtığında aylarca üzerinde kalır solmadan.
Saadet teşekkür ederim,dayim orkide yazmış o daha güzel geliyor kulağa orkidem diye kaydederim artık sevgilim olursa 😂
Saadet teşekkür ederim,dayim orkide yazmış o daha güzel geliyor kulağa orkidem diye kaydederim artık sevgilim olursa 😂
Evet orkide çok güzel benim o ara aklıma gelmedi
Sevgilin olursa , muhakkak olur .
Tüm yaşantısını seveceksen sevgilin olsun şikayet edeceksen bir yaptığını beğenmeyip de beğeniyormuş havasında olma . Yakın dostlarına bu huyunu sevmiyorum diyeceksen sevgin yalandır Sen sen ol boşuna sevme sevgi gelip geçici heves eşya değildir falan arkadaşımın var benim de olsun dersen , gün gelir aynı şeyleri yaşarsın …
Ben düştüm 😆🏃♂️
Benim sevgilim Fenerbahçe 🔥😎🐥🐣
Sinan abi bir insan zaten herhangi bir şeyi beğenmeyip beğendim diyorsa hayatı yalandir
Sinan abi bir insan zaten herhangi bir şeyi beğenmeyip beğendim diyorsa hayatı yalandir
Bu hayat neleri görmüştür neler dinlemiştir ? Gerçek sevgiyi ve sevgiliyi bulman nasip olur İnşaALLAH…
Bu hayat neleri görmüştür neler dinlemiştir ? Gerçek sevgiyi ve sevgiliyi bulman nasip olur İnşaALLAH…
Gidipte her kıza aşık olan bir tip değilim Allah tan 😂
Sahutt gülüm diye kaydetmem Gül'ün ömrü az olurmus :-D:D