Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Resmi Gönderi

Benim klana beklerim. ID verirsen arkadaşlık isteği atayım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Edit programını denedim bakalım nasıl olmuş video

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Edit programını denedim bakalım nasıl olmuş video

Eline emeğine sağlık abim.. Güzel olmuş.Begeninde tamam aboneyiz zaten.

Madem el attın videoların devamı gelsin :alkıs:

• Monoton hocamın tahminini okudum

Bu gidişle benim tahmin tutacak isteyen Model paylaşım gurubuna bakabilir lakin ben Doğuyu sürpriz yapacak diye bekliyorum

Bu arada ben buzul çağ bekliyorum lakin tatlı su kaynağı bakımından ileride savaşlar olmaz inşallah

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bu arada 1900-2021 arası gerçekleşen kar kalınlığına bakabileceğiniz bir site var mı

• arkadaşlar sitemdeki bu saatte aşağıda toplarak müzik açıp üstüne üstelik bağırarak şarkı söyleyin gençleri nereye şikayet edebilirim ? ( daha önce 2-3 kez yönetime şikayet ettim lakin bir sonuç alamadım )

• Resmi Gönderi

arkadaşlar sitemdeki bu saatte aşağıda toplarak müzik açıp üstüne üstelik bağırarak şarkı söyleyin gençleri nereye şikayet edebilirim ? ( daha önce 2-3 kez yönetime şikayet ettim lakin bir sonuç alamadım )

Polisi ara abim tek çare o

• Polisi ara abim tek çare o

polisi aradığımda site içindeki olaylara karışamıyoruz biz diyip kapatmıştı direk maalesef :( baska bir yol bulmam gerekecek ve sadece bu durumdan ben rahatsız degilim bütün site aynı durumda ama yöneticiler bu konuda hiç bir şey yapamıyor maalesef

• Resmi Gönderi

polisi aradığımda site içindeki olaylara karışamıyoruz biz diyip kapatmıştı direk maalesef :( baska bir yol bulmam gerekecek ve sadece bu durumdan ben rahatsız degilim bütün site aynı durumda ama yöneticiler bu konuda hiç bir şey yapamıyor maalesef

Toplu imza alın bak bakalım yönetim ve polis biz karışmayız diyecek mı?

Olur mu öyle?Dingonun ahırı mı orası?

Nefret ettiğim en büyük fobim gürültüdür.

• Toplu imza alın bak bakalım yönetim ve polis biz karışmayız diyecek mı?

Olur mu öyle?Dingonun ahırı mı orası?

Nefret ettiğim en büyük fobim gürültüdür.

hocam valla her yolu deniyoruz ama yönetim hiç bir şey yapamıyor bu gençlere gelip uyarıyorlar 1-2 kez sonra tekrardan güvenlik geldikten sonra tekrar devam ediyorlar yani bunun bir yolu yok gibi duruyor

• arkadaşlar sitemdeki bu saatte aşağıda toplarak müzik açıp üstüne üstelik bağırarak şarkı söyleyin gençleri nereye şikayet edebilirim ? ( daha önce 2-3 kez yönetime şikayet ettim lakin bir sonuç alamadım )

Hocam polisi ara yazılı genelge var saat 00:00 dan sonra rahatsız edilecek seviyede müzik açamazlar diye genelgeye uymazlarsa zaten yanarlar