Hocam polisi ara yazılı genelge var saat 00:00 dan sonra rahatsız edilecek seviyede müzik açamazlar diye genelgeye uymazlarsa zaten yanarlar
Genelge bugün geldi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam polisi ara yazılı genelge var saat 00:00 dan sonra rahatsız edilecek seviyede müzik açamazlar diye genelgeye uymazlarsa zaten yanarlar
Genelge bugün geldi
Bu arada 1900-2021 arası gerçekleşen kar kalınlığına bakabileceğiniz bir site var mı
mgm de böyle bir istatistik alanı var Mustafa.
Aşağı doğru in açılan sayfayı kar, yağmur, sıcaklık vsvs var.
İşine yarar umarım
Polisler yine aynı şeyi derse Cumhurbaşkanı saat 00:00 dan sonra rahatsızlık verecek seviyede müzik açılmayacak demişti dersin o zaman paşa paşa gelirler
Tamamını işaretledim sayılır. Matematik baya zordu ama bu bir gerçek. Emin değilim yani çoğu sorudan. Türkçe kolaydı. Sosyal en masum bölümdü sınavdaki. Fen kolay-orta arası diyelim.
Bu arada Sarp Özdoğan hocam YKS nasıl geçti
mustafa28 bak dün yazmıştı
mgm de böyle bir istatistik alanı var Mustafa.
Aşağı doğru in açılan sayfayı kar, yağmur, sıcaklık vsvs var.
İşine yarar umarım
Ah be hocam onlar ortalama vermiş bana yıl yıl şu kış en düşük şu kadar en yüksek şu kadar geçti diye il il lazım ama teşekkürler
Kodlamadan anlayan biri olsa keşke de bizde mobil uygulama çıkarsak
En büyük dileklerimden biri bu olacak sanırım
Bu arada 1900-2021 arası gerçekleşen kar kalınlığına bakabileceğiniz bir site var mı
Ah be hocam onlar ortalama vermiş bana yıl yıl şu kış en düşük şu kadar en yüksek şu kadar geçti diye il il lazım ama teşekkürler
Bana uzak konu.Bunu bilirdim attım.
Varsa öyle ayrıntılı (olmayabilir de)
Sinan CAN Zonguldakli67 UsTaD >>>WinteR<<< Eren
Sahutt Muhammed Ali Ömer Angora ve diğer arkadaşlar varsa atalım buradan sizlere zahmet.
Kodlamadan anlayan biri olsa keşke de bizde mobil uygulama çıkarsak
En büyük dileklerimden biri bu olacak sanırım
Oda olacak zamanla abim.
İyi Geceler HS Ailesi
İyi Geceler HS Ailesi
İyi geceler abim
Bu arada Sarp Özdoğan hocam YKS nasıl geçti
Ösym tarihinin en zor üniversite sınavı idi
Lakin yine elimden geleni yaptım. Bekleyeceğiz artık.
mustafa28 Ventusky uygulaması var internetten girersen kar yağışı bölümü var onu seç sonra da aşağıda takvim gibi bir yer var oradan da istediğin tarihi seçersen yağan kar miktarını görebiliyorsun
Not olarak ben bilgisayardan giriyorum o uygulamaya mobil tarayıcıda tarih bölümü var mı bilmiyorum
Bu arada günaydın HS ailesi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler.
ekimin başı da artık çok sıcak geçiyor
Günaydınlar hayırlı günler herkese