Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Screenshot_20210707_183037.jpgMGM yine uyarı verdi yanılmaz inşallah bu sefer 😆
-
Ya demeyin demeyim diyorum paranoyak hasta dersiniz diyorum ama sanki birileri bu uyarıyı dalga geçmek amaçlı veriyor diye düşünmeye başladım artık cidden
-
Dün akşamda vermişti aynı uyarıyı
-
Bu seferde bilemesin kendimden emin bir şekilde dalga geçtiğine karar vericem çünkü üst üste yanilmasinin başka bir açıklaması olamaz bu kadarda tutarsızlık imkansız
-
- Resmi Gönderi
Hava işi @Yusuf olabilir derim ben .
-
Göreceğiz bakalım meteoroloji genel müdürlüğünü kedi olalı bir fare tutacak mı😆
-
Hava işi @Yusuf olabilir derim ben .
Abi 1 kez yanılır anlarım 2 kez üst üste yanılması şimdiki teknoloji ile imkansız der geçerim
-
İyi akşamlar muhteremler =D
-
Bu gece bekleniyormuş. Şimdiden radarda gözükmesi lazım ki geceye kadar kütleler yetişsin
-
Biri atmıştı sitede buzulda buz miktarına mı bakıyorduk öyle bir site atmıştı bir daha atabilir mi
-
MGM nin 4 saati kaldı gece 12 den sonra radarda bir şey gözükmezse MGM kurumunu basıp kavga çıkaracam siz kimle dalga geçiyonuz diye😄
-
- Resmi Gönderi
Biri atmıştı sitede buzulda buz miktarına mı bakıyorduk öyle bir site atmıştı bir daha atabilir mi
Sitemizde var
Sag üst menüden modellere tıkla,orada açılan modeller arasında var
Bende atiyorum Mustafa
-
Bir şey diyeceğim ben bir arkadaşla teyzem,anneanem, vs beraberken vs çok gergin oluyorum bunu nasıl düzeltebilirim
-
Bir şey diyeceğim ben bir arkadaşla teyzem,anneanem, vs beraberken vs çok gergin oluyorum bunu nasıl düzeltebilirim
Bende de arada oluyor ama kendi kendine geçiyor ben muhabbet etmeyi çok becermediğim için gerginleşiyorum seninkini bilemem ama
-