Bende de arada oluyor ama kendi kendine geçiyor ben muhabbet etmeyi çok becermediğim için gerginleşiyorum seninkini bilemem ama
Bende muhabbet etmeyi beceremediğim için gergin oluyorum o an acaba neler düşünüyor diye stres oluyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende de arada oluyor ama kendi kendine geçiyor ben muhabbet etmeyi çok becermediğim için gerginleşiyorum seninkini bilemem ama
Bende muhabbet etmeyi beceremediğim için gergin oluyorum o an acaba neler düşünüyor diye stres oluyorum
Teyzeye "anne yarısıdır" denir @Yusuf .
Başkalarının yanında neyse de teyze gelmişse farklı bak olaya.
Anne işte oda
Ne Bileyim işte psikolojisi bu kadar zayıf insanım..
Bu arada Allah seni ne etmesin MGM kütleler çoktan gözükmesi lazımdı bu gece demiştin. Neyse bu geceye kadar.vakit veriyorum kütlelerin gözükmesi için 3 saatin var 😆
Ne Bileyim işte psikolojisi bu kadar zayıf insanım..
Böyle kendine yorum yapıyorsun.
Birde "benim herşeyim denk"diye bak veya öyle söyle.
Top sende,olaylara bakış açını gözden geçir.
Böyle kendine yorum yapıyorsun.
Birde "benim herşeyim denk"diye bak veya öyle söyle.
Top sende,olaylara bakış açını gözden geçir.
Şimdi psikiyatri doktoruna bu durumu da açıklasam daha çok ilaç yükleyecek diye korkuyorum
Biri ya MGM yı hackledi ya da harbiden dalga geçiyor bu mgm 3 saat daha bekleyeyim bakalım
Olabilir @Yusuf milyon dolarlık pc ler yanılıyor en başta ecmwf.
Olabilir @Yusuf milyon dolarlık pc ler yanılıyor en başta ecmwf.
Üst üste 2 kez yanılmış olacak bu kadar olmaz bu işin içinde başka şeyler var elinde sonunda çözerim ama
Üst üste 2 kez yanılmış olacak bu kadar olmaz bu işin içinde başka şeyler var elinde sonunda çözerim ama
Değişik komplo teorilere girmeyelim onlarda veriyi modellerden alıyorlar
@Yusuf
Sakin ol neden kurumu eleştiriyorsun
Özlemle beklediğin afet yağışlarına kavuşacaksın peki o zaman ne yapacaksın merak ettim.
@Yusuf
Sakin ol neden kurumu eleştiriyorsun
Özlemle beklediğin afet yağışlarına kavuşacaksın peki o zaman ne yapacaksın merak ettim.
Hayır abi afet yağışını özlemle beklediğiim yok sadece 1 kez yanıldı üst üste 2 kez yanılması imkansız ya dalga geçiyor bu mgm ya da bilemiyorum bı iş var bu işin içinde
Allah'ım sen aklıma mukayyet ol..
Yarın sabah bekleniliyor yağış şimdi değil