Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Yarın sabah bekleniliyor yağış şimdi değil

İstersen bir oku bakalım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Fena gaza getiriyor

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Ya gerçekten kusura bakmayın benim paranoyak sıkıntılarım olmaya başladı benimle dalga geçmek amaçlı MGM uyarı veriyor diye şüphelenmeye başladım biliyorum akla mantığa sığmaz farkındayım ama şüpheleniyorum işte ,

• @Yusuf onlar geneli kaplı şekilde veriyorlar uyarıları ona bakılırsa saatlik tahminlerinde her saate yağış emojisi koyuyorlar da yağıyor mu çoğu zaman yağmıyor mgm yerine bazen windy ventusky den hava durumundan takip etmek daha mantıklı ya da modeller üzerinden zaten modeldekini yansıtıyor windy ve ventusky uygulamaları illa mgm genel ifade kullanıyor

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• @Yusuf onlar geneli kaplı şekilde veriyorlar uyarıları ona bakılırsa saatlik tahminlerinde her saate yağış emojisi koyuyorlar da yağıyor mu çoğu zaman yağmıyor mgm yerine bazen windy ventusky den hava durumundan takip etmek daha mantıklı ya da modeller üzerinden zaten modeldekini yansıtıyor windy ve ventusky uygulamaları illa mgm genel ifade kullanıyor

MGM uyarıyı yazılı bir şekilde gönderdi anlık saatlik hava tahminlerinde göstermiyor ki sadece.

• deniz buzuna baktımda bu yıl 2014-2015 yılına benzer gidiyor ama nasıl devam eder acaba

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    gezinirken kış ligi için tasarladığım logoyu buldum

• yıl 2017 Giresun Merkezde uzun zamandır görülmeyen kar yağışı oldu

Merkez 50-60 cm

yüksek mahalleler ise 110 cm

ah ah bakalım o yıllar ne zaman geri gelecek

• İyi Geceler HS Ailesi

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    gezinirken kış ligi için tasarladığım logoyu buldum

Güzel demiştik daha önce de.. Kışa kullanırız abim yarışmalar da :alkıs: