Herkesin Kış 'ı Kendisine güzeldir dimi .
Benim en güzel kışım (hatırladığım kadarıyla) 2020 Şubat ayıdır az daha rekor kırıyorduk Altınordu olarak
42 cm olmuştu bizim evin olduğu yerde sahilde 35 falandı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkesin Kış 'ı Kendisine güzeldir dimi .
Benim en güzel kışım (hatırladığım kadarıyla) 2020 Şubat ayıdır az daha rekor kırıyorduk Altınordu olarak
MaşaALLAH
Rahatlıkla haneme 3 puanın yazılmasını bekliyorum rakibim kayıp çıktı
Sinan hocam
Ne dert var ne bişey yarının sıcaklığını da beklememe gerek yok çünkü 3 puan garanti benim
nem yok hava iyi 40 derecede bile çok sıcak değildi
Ya bu aşı işi gerçekten benim çok canımı sıkıyor diyorlar aşının zararları geç ortaya çıkacak herkes aşıdan ölücek mutasyona uğramış korona virüsü sebep oldu diyecekler felanlar gerçekten çok düşündürüyor beni çok huzursuz hissetmeye başladım ya dogruysa sevdiklerimi kaybedersem diye düşünüyorum
Ya bu aşı işi gerçekten benim çok canımı sıkıyor diyorlar aşının zararları geç ortaya çıkacak herkes aşıdan ölücek mutasyona uğramış korona virüsü sebep oldu diyecekler felanlar gerçekten çok düşündürüyor beni çok huzursuz hissetmeye başladım ya dogruysa sevdiklerimi kaybedersem diye düşünüyorum
Sana öneri her şeye inanma
Profesörler boşuna mı okumuş o kadar
Sana öneri her şeye inanma
Profesörler boşuna mı okumuş o kadar
Bilemiyorum artık. Canım biraz sıkkın bu aşı işi yüzünden
Takılma Yusuf
Hayırlı akşamlar olsun forum ailesi. Pek aktif değilim bugünlerde. Ne var ne yok? Nasılsınız?
Hayırlı akşamlar olsun forum ailesi. Pek aktif değilim bugünlerde. Ne var ne yok? Nasılsınız?
Hayırlı akşamlar abim.
Şükür iyiyiz,sende iyiysen denk
Bir insanın başına gelebilecek en büyük imtihan ne olabilir sizce?
Bir insanın başına gelebilecek en büyük imtihan ne olabilir sizce?
Kişiye,zamana,zemine göre değişir.