Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Resmi Gönderi

pek sevmem ayran, meyve suyu tercihim de neden sordun anlamadım abi

Dünya genelinde bende içinde olduğum insanlar genellikle öyle yada böyle zararlı içecekler içiyorlar ben bu zararlı içecekler içinden sigara içiyorum , bir gün inşaALLAH bırakırım ve insan sağlığını tehdit eden bir sürü içecek madde vs örnekler varken

Neden aşı bu kadar öne çıkıyor !!

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"

• Dünya genelinde bende içinde olduğum insanlar genellikle öyle yada böyle zararlı içecekler içiyorlar ben bu zararlı içecekler içinden sigara içiyorum , bir gün inşaALLAH bırakırım ve insan sağlığını tehdit eden bir sürü içecek madde vs örnekler varken

Neden aşı bu kadar öne çıkıyor !!

Çünkü dünya nüfusunu 500 milyonun altına indirmek için yeterli sayılmaz bu tür şeyler. Aşılarla hastalıklarla olabilecek iş bu. Toplu ölümler olması lazım. Senin anlattığın zararlı yiyecek içecek sadece insan ömrünü kısaltır buda dünya nüfusunu azaltmak içinde yeterli olmaz. Çok hızlı ölümler olması lazım.

• Çünkü dünya nüfusunu 500 milyonun altına indirmek için yeterli sayılmaz bu tür şeyler. Aşılarla hastalıklarla olabilecek iş bu. Toplu ölümler olması lazım. Senin anlattığın zararlı yiyecek içecek sadece insan ömrünü kısaltır buda dünya nüfusunu azaltmak içinde yeterli olmaz. Çok hızlı ölümler olması lazım.

500 milyon ne Allah'ını seviyorsan hiç güleceğim yoktu =D

hem de şöyle düşün madem aşı öldürüyor nüfusunun artmasını isteyen ülkeler niye bu aşıları yaptırıyor halkına ?

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Artık savaşlar eskisi gibi topla tüfekle olmuyor hastalıklarla yanii biyolojik savaşlarla oluyor. Bunuda biliyor olmak lazim

• 500 milyon ne Allah'ını seviyorsan hiç güleceğim yoktu =D

hem de şöyle düşün madem aşı öldürüyor nüfusunun artmasını isteyen ülkeler niye bu aşıları yaptırıyor halkına ?

Arda dünyada insan görünümlü şeytan çok var dünyada bunu bil yeter bilime güvenmiyorum ben hatta aya gidildiğine bile inanmıyorum yalan dolan hepsi.

• Bu çıkardıkları internet televizyonda algı yönetimi yapmak için bir oyun bunuda söylemiş olayım herkes bakar haberlere iyi gözüken bazı kötü niyetli kişilerin dediğine uyar. Tamamen algı yönetimi her şey ben televizyona çıkan bilim adamlarına asla ama asla güvenmiyorum

• Resmi Gönderi

Neyse tartışma uzamasın boşverelim

Tartışma güzel herkesin fikri önemli belki birimizin yazdığı örnek olur

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"

• Şimdiki Savaşların topla tüfekle değil biyolojik savaşla olduğunun bilincinde olan zaten doğru yolu bulmuş olur.

• Arda dünyada insan görünümlü şeytan çok var dünyada bunu bil yeter bilime güvenmiyorum ben hatta aya gidildiğine bile inanmıyorum yalan dolan hepsi.

Ay konusu ayrı aşı konusu ayrı Ay'a gidildi denildiği zaman yalandı bence de ama sonradan gerçekten gidildiğini düşünüyorum

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Ay konusu ayrı aşı konusu ayrı Ay'a gidildi denildiği zaman yalandı bence de ama sonradan gerçekten gidildiğini düşünüyorum

Zaten bakarsan SSCB ile ABD soğuk savaş döneminde Uzay yarışı yapmış neredeyse bütün konularda SSCB önde gitmiştir ancak medyayı iyi kullanan ABD kendini kazanan ilan etmiştir

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈