Çok korkutucu bir sıcak hava dalgası geliyor. IMG_20210715_104446.jpg
Miss gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok korkutucu bir sıcak hava dalgası geliyor. IMG_20210715_104446.jpg
Miss gibi
@Yusuf ülkenin en rahat yerlerinden biri. 28-32 arası takılır😃😃
Sahutt Ordu nasıl olur köye gidicez de ot falan biçeceğiz merak ettim
@Yusuf ülkenin en rahat yerlerinden biri. 28-32 arası takılır😃😃
İnanmıyorum
İnanmıyorum
Peki 😉
Sahutt Ordu nasıl olur köye gidicez de ot falan biçeceğiz merak ettim
Ordu'da hava bu gece ve yarın az çok yağış alabilir.
Önümüzdeki günlerde ise 30 -33 derecelerde..Yani bayramda sıcak ve sonrasında 2-3 gün 22-23-24 un de (Perşembe,Cuma,C.tesi)yüzde olarak yağış alma şansına sahip görünüyor.
Yine arkadaşlar da bakarlar..Benim yazdıklarım Allah etmeye fal gibi olabilir
Ordu'da hava bu gece ve yarın az çok yağış alabilir.
Önümüzdeki günlerde ise 30 -33 derecelerde..Yani bayramda sıcak ve sonrasında 2-3 gün 22-23-24 un de (Perşembe,Cuma,C.tesi)yüzde olarak yağış alma şansına sahip görünüyor.
Yine arkadaşlar da bakarlar..Benim yazdıklarım Allah etmeye fal gibi olabilir
Çok teşekkür ederim abim tahmin için
Aşı olmuyorum diye ailem tarafımdan baskı yiyorum çok stres altındayım daha önce hiç bu kadar kötü,zorda hissetmemiştim.
Aşı olmuyorum diye ailem tarafımdan baskı yiyorum çok stres altındayım daha önce hiç bu kadar kötü,zorda hissetmemiştim.
aşı olma bazı bilgili insanlar bile Türk bilim insanları aşı çıkartsın vurulayım diyor aksi takdirde vurulmam diyor
Off ne aşıymış arkadaş biraz araştırma yapın yav felaket tellalı olmak yerine.
Hatay'da 2 farklı noktada çıkan yangın rüzgarın etkisiyle hızla etki alanını büyütüyor. Görseller Merkez'de bulunan Habib-i Neccar tepesi ve Hassa'dan... 😔😔😔havalarinsesi.com/attachment/34799/
2 haftadır yarışmada çok tahtım ya bu hafta ki rakibimden de ses yok çaktırmayın😂
İyi Geceler HS Ailesi
Şu an yenicagdayim 12 derece hava
Şu an yenicagdayim 12 derece hava
Hava miss gibi dersin.. Bizde de hava güzel.Boşuna Afyon'a evi taşımadık Eren
Gündüz ortalık kaynama da etse buralar da sıcaklık yarı yarıya hatta daha da fazla düşer.
Karasal iklimin ve rakımın faydaları.