- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anladımda ortada bir şey yokken neden bunları dedin onu anlamadım
-
- Resmi Gönderi
@Yusuf genelde yapılan hatalar bu kurallara uymamaktan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Silah desenine bakın bee
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Silah desenine bakın bee
Ula bu oyunda nasıl böyle şeyleri çıkartıyonuz ben bı tane Kar98 çıkarttım gerisi boş
-
Ula bu oyunda nasıl böyle şeyleri çıkartıyonuz ben bı tane Kar98 çıkarttım gerisi boş
Sabah akşam görev yapman lazım çok emek gerekiyor. Ben çok emek verdim mesela. Kaç senelik oyuncuyum ne emekler verdim bir bilsen..
-
Oyunun ilk çıktığı günden beri oynuyorum.
-
- Resmi Gönderi
Oyunun ilk çıktığı günden beri oynuyorum.
Kanka emek verme bence oyuna. Boşa. Parası olan basıyor parayı her şey onda. O hesap😉
-
Kanka emek verme bence oyuna. Boşa. Parası olan basıyor parayı her şey onda. O hesap😉
Adamlar parayı basarak 2 dakikada fulluyor hesabı ben 2-3 senede anca böyle yaptım 😄
-
Oyuna para basmak bana hep saçma gelmiştir oyun alırım ama gdio de para yatırmam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ben ☺️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ben ☺️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
@Yusuf nasıl oyun çıktığında beri oynuyon yav ben 6-7 aydir oynuyorum 72 seviyeyim sen 69 aktif mi değilsin
-
@Yusuf nasıl oyun çıktığında beri oynuyon yav ben 6-7 aydir oynuyorum 72 seviyeyim sen 69 aktif mi değilsin
Hesabımı kaybettim 1 sene sonra bulabildim.
-