10'undan sonra Afrika aktifliğini kaybedecek
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Ayın ortasında ise sistem gelebilir
-
Biz fındığa başlayacağız ya yağmurlar durmaz zaten nasıl bir şanssa artık iki sene önce tam 1 ay fındığın üstü örtülü kalmıştı küflenmişti dışındaki kapsul'u
Kapsul: Fındığın dışında olan o yeşil yer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yani bu ⬆️⬆️
-
Oldu ağustosun 4 ü yaz bitiyor az daha sabır
-
Sonbahar ve kış mevsimine harbi aşığım 😍. Şimdiden hayalini kuruyorum o havaların
-
- Resmi Gönderi
Yaz mevsimini sevenlere sesleniyorum hava nasıl hoşunuza gidiyor mu ?
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Accuweather sonbahae tahminini ne zama yayınlıyordu
-
- Resmi Gönderi
Yaz mevsimini sevenlere sesleniyorum hava nasıl hoşunuza gidiyor mu ?
ALLAH a şükür çok güzel .
-
- Resmi Gönderi
ArdaAlper bende hafta sonu başlayacam toplamaya kısmetse😊 yağmur işi bozuyor evet artık olduğu kadar.
-
- Resmi Gönderi
Benim de misafirlerim oluyor geceleri balkonda Whisper
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Accuweather sonbahae tahminini ne zama yayınlıyordu
Ya 14 ya 20 Ağustos hocam... Son 2 sezon böyle açıklamış.
-
- Resmi Gönderi
Cumartesi akşamı Antalya ve Mersin 🌧️
-
Bunalınca bir an Yanıyorum Allah sesimi duyan yok ama şarkısını söyleyesim geldi
-
ArdaAlper gece pubg mobileya girecen mi beraber sabahlarız istersen
-