ArdaAlper gece pubg mobileya girecen mi beraber sabahlarız istersen
isterdim ama sabah dershanem var bir maç girdim çıktım kusura bakma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArdaAlper gece pubg mobileya girecen mi beraber sabahlarız istersen
isterdim ama sabah dershanem var bir maç girdim çıktım kusura bakma
Futbol konusuna geliştirilmiş şeyler geliyor biraz daha sabır Play-Off larda görücüye çıkıyor 😉
ECMWF Ordu merkeze önümüzdeki 10 gün için 225 kg yağış vermiş
Demekle olmuyor atak
Demekle olmuyor atak
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arkadaş Ordu-Giresun arası demiş ama Giresun’uda alıyor
mustafa28 nerede yanlış bir tabir kullanmış?
Ben santral patlarsa şehrin yarısı gider dedim dimi şimdi de bu gidişle bir Muğla gider derim
Ben santral patlarsa şehrin yarısı gider dedim dimi şimdi de bu gidişle bir Muğla gider derim
Birşey olmaz Allah'ın izniyle Mustafa
Günaydın
Hayırlı sabahlar , sonbahar mevsimi nasıl geçecek acaba
Dilekçe ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum
Dilekçe ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum
Dilekçeyi nereden alacağız ve velinin gelmesi gerekiyormu
Benim merak ettiğim büyük yanardağ patlamaları sonucunda kış hep çok sert geçmiştir acaba bu sene bayağı büyük yangınlar oldu ikisinde aynı şey saçıyor acaba diyorum bu sene iyi bir eskilerin dilleriyle Kara Kış olur mu
Benim merak ettiğim büyük yanardağ patlamaları sonucunda kış hep çok sert geçmiştir acaba bu sene bayağı büyük yangınlar oldu ikisinde aynı şey saçıyor acaba diyorum bu sene iyi bir eskilerin dilleriyle Kara Kış olur mu
Büyük yanardağ dediğin yanardaglarin patlaması bu yanginalrindan yanında 100 kat daha fazla güçlü