- Resmi Gönderi
@Yusuf arkadaşımızın sinirleri bozulmuş onu biraz kafasını dinlemeye gönderdim ArdaAlper
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Yusuf arkadaşımızın sinirleri bozulmuş onu biraz kafasını dinlemeye gönderdim ArdaAlper
Oluyor böyle arada. Yapacak bir şey yok🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Bende anlamadım olay ne
Fazla kurcalamayalim olay şu sinirlerimiz bozuk ken kötü sözler çıkabilir ağzımızdan
@Yusuf
Yine bulmuşsun Kendi kendine bir takılacak konu.
Yapılan tahminler sana değil ki tüm HS ailesine.
Sana özelden bir mesaj olsa anlarım.Genele yazılmış Marmara veya İstanbul konusuna.Yalan yanlış haberleri tahminleri kimse atmaz.
1-2 gün mola cezalı üye olarak.
Girmem artık dersen birşey diyemem.Site herkesin ortak kullanım alanı ama bazı kurallara da uymazsak olmuyor.
Hayırlı akşamlar
Daha Çok Göster@Yusuf
Yine bulmuşsun Kendi kendine bir takılacak konu.
Yapılan tahminler sana değil ki tüm HS ailesine.
Sana özelden bir mesaj olsa anlarım.Genele yazılmış Marmara veya İstanbul konusuna.Yalan yanlış haberleri tahminleri kimse atmaz.
1-2 gün mola cezalı üye olarak.
Girmem artık dersen birşey diyemem.Site herkesin ortak kullanım alanı ama bazı kurallara da uymazsak olmuyor.
Hayırlı akşamlar
Diger nicklerini kullanma Yusuf
Normal nickinle gir oku bak.
@Yusuf
Tek bizim siteye dememiş tüm forumlar demiş
Diğer forumlar bundan sonra daha dikkatli olalım tahmin yaparken aşırıya gitmeyin .
@Yusuf
Tek bizim siteye dememiş tüm forumlar demiş
Diğer forumlar bundan sonra daha dikkatli olalım tahmin yaparken aşırıya gitmeyin .
Bence herkes takip yapıyor. Tahmin yapıyor. Gördüklerini yazıyor. Abartılan bir durum yok. Hatta hoşuma gidiyor yazın böyle takip olması.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Süper,basit, anlaşılır bir video.. Teşekkürler
La Aguero Messi Barcelona’dan ayrıldığı içim sözleşmesinin feshetmesi için menajerine yetki vermiş vay be Messi devam etsin diye neler yapıyor kral
Bu arada Yusuf’a ne oldu
UEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu
Perşembe
Molde FK - Trabzonspor 19:00
DG Sivasspor - Dinamo Batumi 21:00
ST Johnstone - Galatasaray 21:00
Tavsiyem Trabzonspor maçını izleyin mutlaka izleyecekseniz çok sarar hayatımın en zevkli maçıydı hatta ilk
Herkese hayırlı günler ben denemede sınıfta ilk üçe girip geliyorum 😆
Herkese hayırlı günler ben denemede sınıfta ilk üçe girip geliyorum 😆
Hayırlı günler Arda, gir gel bakalım.
Daha Çok GösterUEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu
Perşembe
Molde FK - Trabzonspor 19:00
DG Sivasspor - Dinamo Batumi 21:00
ST Johnstone - Galatasaray 21:00
Tavsiyem Trabzonspor maçını izleyin mutlaka izleyecekseniz çok sarar hayatımın en zevkli maçıydı hatta ilk
Elenebiliriz yaa bence takım savunmada hazır değil