Girdim geldim biraz zor gibiydi sonucu bekliyorum
Hayırlı günler Arda, gir gel bakalım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGirdim geldim biraz zor gibiydi sonucu bekliyorum
Hayırlı günler Arda, gir gel bakalım.
Hayırlı günler herkese.
Başarılar ArdaAlper
Elenebiliriz yaa bence takım savunmada hazır değil
Heh benim demek istediğimi anlayan biri çıktı sonunda.
Trabzonspor yenerse rakibi hazırlık maçına çıkıyor
Çok aksiyonlu bir saatti yaklaşık her dakika yıldırım ve şimşek çakıyordu elektrikler yeni geldi daha çok miktarda yağış düştü dolu kuvvetli rüzgar falan hepsini gördüm siz düşünün artık kütlenin gücünü
Çok aksiyonlu bir saatti yaklaşık her dakika yıldırım ve şimşek çakıyordu elektrikler yeni geldi daha çok miktarda yağış düştü dolu kuvvetli rüzgar falan hepsini gördüm siz düşünün artık kütlenin gücünü
Kazasız belasız yağış Olsun inşallah.
Kaynağım haklı çıktı yine şimdi herkes Cornelius geldi haberlerine başladı ama önce biz yazdık 😂
Futbol konusu ile
Kaynağım haklı çıktı yine şimdi herkes Cornelius geldi haberlerine başladı ama önce biz yazdık 😂
Spor başlığı altında 2 tane konu açtık. Transfer haberleri ve Futbol konusu başlıkları karıştırmadan doğru yerlere yazalım. Mustafa sen bari yapma yaw.
Bende yanlış konuya mı girdim diye bakıyordum 😂
Bende yanlış konuya mı girdim diye bakıyordum 😂
Aaa! Saadet sen tecrübelisin artık.
Aaa! Saadet sen tecrübelisin artık.
O kadar tecrübeliyim ki ironi yapmaya başladım 😂
Vay be yaz bitti ne çabuk kaldı şurada 23-24 gün :)))
Vay be yaz bitti ne çabuk kaldı şurada 23-24 gün :)))
23-24 gün sonra sıcaktan pişmeyiz dimi?
Önümüzde ki kış çok sürpriz bir kış olacak😉 Sinan başkan önceki sene kış tahminin %70 tuttu👏 bu kış için de merakla bekliyoruz tahmini ❤️
Önümüzde ki kış çok sürpriz bir kış olacak😉 Sinan başkan önceki sene kış tahminin %70 tuttu👏 bu kış için de merakla bekliyoruz tahmini ❤️
Sürprizlere bayılırım.