- Resmi Gönderi
tamamen bomboş bir post
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtamamen bomboş bir post
Kerem Ökten kar ile ilgili paylaşım geldi şuradan bakınca çöm güzel duruyor hadi bakalım böyle giderse iyi ama sona doğru kaymalar olur mu bilemem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ekvator çizgisinde ve Pasifik Okyanusunda gerçekleşen meteorolojik değişimler "Türkiye" İKLİMİNE doğrudan bir etkide bulunamaz. Sadece bu (Örn;ENSO IOD) veriler ile mevsimlik tahmin yapmak yanlıştır.
tamamen bomboş bir post
Post delik he.
Ağrı dağında ilk kar düşmüş hayırlı olsun
Hayırlı geceler, bizlere doğru bilgileri paylaşan ve okuyan herkese selam olsun.
Görüşmek üzere yarın çok iş var .
Hayırlı geceler herkese 🌸
Ekvator çizgisinde ve Pasifik Okyanusunda gerçekleşen meteorolojik değişimler "Türkiye" İKLİMİNE doğrudan bir etkide bulunamaz. Sadece bu (Örn;ENSO IOD) veriler ile mevsimlik tahmin yapmak yanlıştır.
Hocam CFS 4500 saat tahmin için uygun mudur 😆😆
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler herkese
Şu CFS yi de merak ettim. Sabah bakıcam. Belki Hatay için de güzel gelişmeler vardır ne biliyoruz🙃🙃
@Salih reis hoşgeldin Salih
Aradan geçen 7 aydan sonra herkese selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor görüşmeyeli ne var ne yok ben olmayalı
Aradan geçen 7 aydan sonra herkese selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor görüşmeyeli ne var ne yok ben olmayalı
Hoşgeldin dostum. Aleyküm selam. Bizler iyiyiz. Yaz havasında takılıyoruz buralarda. Sen nasılsın?
Kışa Yaklaşıyoruz kapımız açık gelenler arttı
Hoş Geldin @Salih reis
Kışa Yaklaşıyoruz kapımız açık gelenler arttı
Hoş Geldin @Salih reis
Salih reis gelir arada sırada.