Boluya 17 giriyo 😂😂😂
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Bu sene bana hüsran olacak üniversiteler açıldığı için istanbula geleceğim... maalesef Bolu gibi batının erzurumundan istanbula
-
- Resmi Gönderi
Bu sene bana hüsran olacak üniversiteler açıldığı için istanbula geleceğim... maalesef Bolu gibi batının erzurumundan istanbula
Belli de olmaz .. Bakarsın güzel bir kış geçer İstanbul'da
-
- Resmi Gönderi
Yeni bir sistem denemesi ile 6 aylık bir tahmin hazırlamaya başladım ...
-
Belli de olmaz .. Bakarsın güzel bir kış geçer İstanbul'da
İnşallah abi beylikdüzündeyim ben tüyapta
-
- Resmi Gönderi
İnşallah abi beylikdüzündeyim ben tüyapta
Güzel bir hava aktivitesinde sen ve İstanbul da olanlar bir plan yaparak buluşma tertip edilebilirsiniz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nasıl demişim ama
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Nasıl demişim ama
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Cin olup çarpacağıma, şeytan olup kandırmak daha iyi mi dersin?
-
- Resmi Gönderi
Tövbe de Rıfkı. Günaha giriyorsun😆
-
Tövbe de Rıfkı. Günaha giriyorsun😆
Rıfkı'nın bundan haberi var mı?
-
- Resmi Gönderi
Rıfkı'nın bundan haberi var mı?
😜😜
-
Yanlış anlaşılma oldu benim Twitterde sevmediğim insanlar var onlara mesaj veriyordum kesinlikle bu site içerisindeki şahıslara mesajım olmadı
-
Selamün aleyküm hayırlı akşamlar
-