- Resmi Gönderi
Çimler arka bahçede tamamlamadı birbirini daha. Ön bahçe 6 ayda halı saha gibi oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇimler arka bahçede tamamlamadı birbirini daha. Ön bahçe 6 ayda halı saha gibi oldu
Giresun'da Yıllar Sonra İlk Defa Bu Kadar Yağmur Görüyorum
unifeb70 hoşgeldiniz.
Hayırlı akşamlar herkese.
Hayırlı akşamlar
TFF1.Ligden sonra
TFF 2. Ve TFF 3.Lig de artık TRT de
TRT kanalları
TRT 1
TRT 2
TRT Türk
TRT Avaz
TRT Spor
TRT Spor Yıldız
TRT Kurdi (Doğularda veriyor Kürtler İçin)
6 Tane kanal 2. Ve 3. Lig maçlarındaki büyük ihtimalle internet sitesinden de yayınlar geçen yıl son haftalarda yaptıkları gibi bazılarını da dönüşümlü
Daha Çok GösterTFF1.Ligden sonra
TFF 2. Ve TFF 3.Lig de artık TRT de
TRT kanalları
TRT 1
TRT 2
TRT Türk
TRT Avaz
TRT Spor
TRT Spor Yıldız
TRT Kurdi (Doğularda veriyor Kürtler İçin)
6 Tane kanal 2. Ve 3. Lig maçlarındaki büyük ihtimalle internet sitesinden de yayınlar geçen yıl son haftalarda yaptıkları gibi bazılarını da dönüşümlü
Bazı takımlarda yerel kanallarla anlaşabilir bütün maçalar TRT de değil 5-6 maç bel ki olur
🥶🥶🥶
mustafa28 Futbol veya Spor ile ilgili paylaşımları paylaşıyorsun eline sağlık da ilgili konularda paylaşmaya özen göster. Konular boşuna durmuyor. Geçen gün Sinan abi uyardı.....
ArdaAlper mükemmel. Sonbahar başlamış çoktan sizin orada :D
ArdaAlper mükemmel. Sonbahar başlamış çoktan sizin orada :D
Cidden sonbahar yaşıyoruz 🤠 yollar dereye döndü resmen
Darısı sizin de başınıza
Bazı takımlarda yerel kanallarla anlaşabilir bütün maçalar TRT de değil 5-6 maç bel ki olur
Kaynak nedir hocam 3.lig 2.lig maçları yayınlanacağına dair
mustafa28 Futbol veya Spor ile ilgili paylaşımları paylaşıyorsun eline sağlık da ilgili konularda paylaşmaya özen göster. Konular boşuna durmuyor. Geçen gün Sinan abi uyardı.....
Hocam spor konusuna çoğunlukla fikstür için kullanıyorum böyle TV ile ilgili haberleri paylaşıyorum o da bitti şu anlık daha yok
Kaynak nedir hocam 3.lig 2.lig maçları yayınlanacağına dair
Hocam Twitter da tek 2.lig sayfası 2.Lig
Sonra baktım öyle haber var Şöyle yazıyordu TRT ve Yerel Kanallar diyordu sonradan not düştüm zaten
Tüm maçlar verilir mi onla iligli bir şey varmı