Bize denk gelmedi Giresun'a gidiyor
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
İyi ki denk gelmedi dedim sele gidiyoruz 😆
-
Giresun Yağlıdere’de Fındık Üreticileri Fındıklarını Kurutamadıkları İçin “GÜNEŞ” Duasına Çıktılar
Galiba yine kimseye kaptırmadık
-
Giresun Yağlıdere’de Fındık Üreticileri Fındıklarını Kurutamadıkları İçin “GÜNEŞ” Duasına Çıktılar
Galiba yine kimseye kaptırmadık
Bu arada güneş duası diye bir şey İslamda yok Peygamberimiz Yağmur duasına çıkardı ama Güneş duasına hiç çıkmadı sebebi belli zaten Mekke’de Güneş Duasına çıkmaya gerek yok
-
Bu arada güneş duası diye bir şey İslamda yok Peygamberimiz Yağmur duasına çıkardı ama Güneş duasına hiç çıkmadı sebebi belli zaten Mekke’de Güneş Duasına çıkmaya gerek yok
Ya zaten 1 ay boyunca hava hep yağışlı olmaz illaki açacak bu hava er yada geç bence biraz saçma olmuş güneş duası
-
1 günde yazdan kışa girdik
-
Hava 18 derece desem 🥶
-
yogunkartipi delirtti beni en az onun yüzünden 3-4 defa değiştirdim en sonunda mesajını sildi yarışmada sonra bir daha yazdı sonra yine değiştirdi fark etsem düşecektim ama olmadı
-
yogunkartipi delirtti beni en az onun yüzünden 3-4 defa değiştirdim en sonunda mesajını sildi yarışmada sonra bir daha yazdı sonra yine değiştirdi fark etsem düşecektim ama olmadı
mesaj silinirse averajda etkisi oluyor mu Sinan çünkü o da en az 3-4 kere değiştirip sildi sonra yazdı
-
- Resmi Gönderi
mesaj silinirse averajda etkisi oluyor mu Sinan çünkü o da en az 3-4 kere değiştirip sildi sonra yazdı
-
şöyle bir durum var ben 00:35 de değiştirmişim son o 2 saat önce ben yenersem o zaman 2-1 olur herhalde toplam 3-3 averaj da
ben mi üstün oluyorum daha erken olduğu için
-
- Resmi Gönderi
şöyle bir durum var ben 00:35 de değiştirmişim son o 2 saat önce ben yenersem o zaman 2-1 olur herhalde toplam 3-3 averaj da
ben mi üstün oluyorum daha erken olduğu için
Kapalı usul tek maç olacak bana özel mesaj atılacak
-
Kapalı usul tek maç olacak bana özel mesaj atılacak
Uzun zamandır aklımda ki format
-
- Resmi Gönderi
Zaten ondan düşük yazmışsın sıkıntı ne🤔
-
Zaten ondan düşük yazmışsın sıkıntı ne🤔
Ben kime baktın ya patonormal mi oldum az önce benden düşüktü kafam yok sanırım
-