Buraya da Atayım Sonra Şaşırmayın
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim
Yine kapanacak mı dediler varsayım mı yapıyorsun?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuraya da Atayım Sonra Şaşırmayın
Baştan söyleyeyim okullar açıldı 17:00 ye kadar bulamazsınız beni zaten sonra yine kapanacağımız için sıkıntı yok yine gelirim
Aynen öyle varsayım yapıyor.
Okullar da çok aşırı vaka çıkmazsa kapanma olmaz. Bura da biraz velilerin tepkisi belli edecek işin şeklini diye düşünüyorum. Şahsen sınıfta 2 kişi de pozitif çıkarsa diğer veliler çocuklarını yollamayabilir
Kapanmayacak adım gibi eminim uzaktan eğitimin ne kadar verimsiz olduğunu anladılar çünkü
Bu arada herkese iyi günler 9. Sınıf olarak eve geldiğim okula 11 olarak gidiyorum 😆
Dershane programı açıklanmadı ama büyük ihtimalle hafta içi okuldan sonra olur eğer öyle olursa ben foruma giremeyebilirim haberiniz olsun
Selâmun aleyküm hayırlı sabahlar.
Bu arada herkese iyi günler 9. Sınıf olarak eve geldiğim okula 11 olarak gidiyorum 😆
Dershane programı açıklanmadı ama büyük ihtimalle hafta içi okuldan sonra olur eğer öyle olursa ben foruma giremeyebilirim haberiniz olsun
Hayırlı günler Olsun Arda. Dersler önemli sıkıntı yok kardeşim.
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar Başgan.
Aleykumselam
Sende diğer arkadaşlar da ders okul bakın işinize.
Okulları açan kişi ne öyle ya ayaklarım delindi bu arada cümleten hayırlı günler
Bunları da atayım
__________________________________________________________________________________________________________________________
SANIRIM EN İYİSİ BU
__________________________________________________________________________________________________________________________
Okulları açan kişi ne öyle ya ayaklarım delindi bu arada cümleten hayırlı günler
Hayırlı günler.
Hayırlı günler, hayırlı akşamlar herkese
ArdaAlper CFS bakmayı bırak kanka, manyak olursun