Bolu şuan 10.1 derece ağızdan duman çıkıyor ce aşırı bir soğuk var. 7-8 lere iner bu gece merkez
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Merhaba, hayırlı geceler HS ailesi
Bolu şuan 10.1 derece ağızdan duman çıkıyor ce aşırı bir soğuk var. 7-8 lere iner bu gece merkez
Hosgeldin,Hayırlıı geceler sana da.
Havalar serin
-
- Resmi Gönderi
Selâmun aleyküm hayırlı sabahlar.
-
Günaydın, hayırlı sabahlarr 🌸
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
gece ayazına alışık olmadığımız için . malum sıcak bir yazdan çıktık bünye sıcağa alıştı havalar serinledi. geceler artık ayaz. oluyor serin oluyor. olması gereken aslında bu.
böyle olması gerekiyor tam zamanında serinleme. serinledide yağış yok ya.
2.5 aydır hiç yağış göremedik. koca yaz boş geçti bünyamin sürmeliyi dinledim dün. eylül ciddi dereceye yakın kurak diyor marmara. için diğer yerlerde kurak. karadeniz hariç
ama bolu bi şekilde alır malum karadeniz.
eylül kurak ekim nasıl geçer acaba . yağış olmayınca sıcaklıklarda dalgalanmada pek olmaz diye düşünüyorum sabit seyirde gider.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
Günaydın, hayırlı sabahlarr 🌸
Selâmun aleyküm hayırlı sabahlar.
-
- Resmi Gönderi
Mutlu bir gün olması dileğiyle❤️❤️
-
verene aleyküm selam, hayırlı günler cümleten arkadaşlar.
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam
Hayırlı günler herkese
-
gece ayazına alışık olmadığımız için . malum sıcak bir yazdan çıktık bünye sıcağa alıştı havalar serinledi. geceler artık ayaz. oluyor serin oluyor. olması gereken aslında bu.
böyle olması gerekiyor tam zamanında serinleme. serinledide yağış yok ya.
2.5 aydır hiç yağış göremedik. koca yaz boş geçti bünyamin sürmeliyi dinledim dün. eylül ciddi dereceye yakın kurak diyor marmara. için diğer yerlerde kurak. karadeniz hariç
ama bolu bi şekilde alır malum karadeniz.
eylül kurak ekim nasıl geçer acaba . yağış olmayınca sıcaklıklarda dalgalanmada pek olmaz diye düşünüyorum sabit seyirde gider.
Bolu bir şekilde yakalar yağışı😂 kendi yağışını yaratan bir yer
-
Hosgeldin,Hayırlıı geceler sana da.
Havalar serin
Böyle devam etsin valla abi
-
Meteociel'de CFS yok CFSv2 var bir bilginiz var mı
-