Sabah oldu uyusak mı?
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
Herkese günaydın
-
İşçinin, emekçinin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin bayramı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
yaklaşık 14 günlük bir süreçtir korona ile mücadele ediyordum arkadaşlar çok fazla sitede aktif olamadım. Kusura bakmayın inşallah daha da düzeldikçe aranızda olmaya çalışacağım biraz ağır atlatıyorum o yüzden de hastane ev arasında bir hayatım oldu bu süreçte , şükür ki gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Biraz da zaatüre ile birleşince ciğerlere inen bir hal aldı hastalık o yüzden olsa gerek ağır geçirdim. Dualarınız ile düzeleceğiz inşallah
-
Son dönemde adından çokça söz ettiren Türkiye'nin SİHA'sı Bayraktar TB2, Google arama motorunda en çok Ermenistan'da aratıldı.
-
Hava 27 derece oldu
-
yaklaşık 14 günlük bir süreçtir korona ile mücadele ediyordum arkadaşlar çok fazla sitede aktif olamadım. Kusura bakmayın inşallah daha da düzeldikçe aranızda olmaya çalışacağım biraz ağır atlatıyorum o yüzden de hastane ev arasında bir hayatım oldu bu süreçte , şükür ki gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Biraz da zaatüre ile birleşince ciğerlere inen bir hal aldı hastalık o yüzden olsa gerek ağır geçirdim. Dualarınız ile düzeleceğiz inşallah
Kusura bakmayın diyon bide abi 😁😁
-
Bugünde millet sokaktaydı bir tane polis geçmedi yoldan. Sözde sokağa çıkma yasağı var
-
Bugünde millet sokaktaydı bir tane polis geçmedi yoldan. Sözde sokağa çıkma yasağı var
Polis var da, görmemezlikten geliyor. Millet bunlamış artık.
-
- Resmi Gönderi
Kusura bakmayın diyon bide abi 😁😁
Olsun kardeşim ben maruzatımı ileteyim de gerisi takdiri ilahi
-
- Resmi Gönderi
millet denize giriyo burda yarinda 30 derceden fazla kimsenin baktigi ceza kestigi falan yok.
-
Bugün sağlam sıcak vardı şu saatlerde bile 23 dereceyiz resmen 20 dereceyi bugünle beraber ilk kez geçtik
-
Deneme yarışması yapacak mıyız
-
- Resmi Gönderi
Deneme yarışması yapacak mıyız
Ben etiket edeyim de bakar Sinan nasıl veya ne olacak Mustafa
Sinan ?
-
Hayırlı Sahurlar
-