hayırlı geceler sinan abi
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler sizlere ve herkese
-
- Resmi Gönderi
Evet yarın yarışmaya katılanlardan bir kaç grup ile çekiliş yaparak ufak bir yarışmaya başlıyor olucaz
-
- Resmi Gönderi
hayırlı geceler sinan abi
Hayırlı geceler sizlere ve herkese
Üretim de olduğumuz için çalışmaya devam ediyorum o yüzden biraz geri kalmışlık olabilir
-
İnstagram da gezinirken sinirime dokundular diyorlar ki Osmanlı yıkıldı lakin acaba biliyorlar mı şu an kullandığımız bayrak Osmanlı bayrağı aslında Osmanlı bayrağı Hilal şu anki bayrağımıza göre kalın Yıldız kullanılmıştı son olarak o zamandan beri değişmiyor yıldız biraz inceldi sadece
Bu bilgiyi de bilmek gerekiyor yani bilip bilmeden konuşmayacaksın
Şu sözü bırakıyorum Bayrak düşmeden bir devleti YIKAMAZSINIZ
-
Bu arada kalın olan aymış yıldız değil 😅
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyurun Sancak değişmiş mi
-
- Resmi Gönderi
Tebrik ederim eline emeğine paylaşımına sağlık
-
Tebrik ederim eline emeğine paylaşımına sağlık
Teşekkürler hocam yarın Futbol Konusunda görüşmek üzere diyelim saat 15:00 Play-Off maçları gol bildirimleriyle Spor kanalında
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi iklim değişikliğinin ilerleyen zamanlarda denize ya da okyanusa kıyısı olan ülkelere etkileri adlı bir çalışma güzel olabilir.
-
Hayırlı Sahurlar HS Ailesi
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sahurlar HS Ailesi
Hayırlı sahurlar
-
bahsi geçen roketin önümüzdeki saatlerde yapacağı hareketleri gösteren bir site, çoğunuz görmüşsünüzdür ama paylaşayım ;
https://orbit.ing-now.com/satellite/48275/2021-035b/cz-5b/
Yaklaşık 55 dakika sonra Türkiye üzerinden geçiş yapacak
-
İnstagram da gezinirken sinirime dokundular diyorlar ki Osmanlı yıkıldı lakin acaba biliyorlar mı şu an kullandığımız bayrak Osmanlı bayrağı aslında Osmanlı bayrağı Hilal şu anki bayrağımıza göre kalın Yıldız kullanılmıştı son olarak o zamandan beri değişmiyor yıldız biraz inceldi sadece
Bu bilgiyi de bilmek gerekiyor yani bilip bilmeden konuşmayacaksın
Şu sözü bırakıyorum Bayrak düşmeden bir devleti YIKAMAZSINIZ
Osmanlı yıkıldı ama etkileri hala yönetimde sosyal hayatta hatta senin de dediğin gibi bayrakta bile duruyor.
Ben tarafsız olarak söylüyorum her devlet ondan önceki devletin etkilerini taşır
Örnek Azerbaycan'da hala SSCB'ye bağlı olduğu zamandan kalma etkiler var.
Almanya'da hala N*zi döneminden kalma yoğun disiplin var
Anlayacağın hiçbir devlet yıkılıp yok olmaz etkileri hep bir yerde olur
Bu arada bilgilendirmen için teşekkürler
-
Osmanlı yıkıldı ama etkileri hala yönetimde sosyal hayatta hatta senin de dediğin gibi bayrakta bile duruyor.
Ben tarafsız olarak söylüyorum her devlet ondan önceki devletin etkilerini taşır
Örnek Azerbaycan'da hala SSCB'ye bağlı olduğu zamandan kalma etkiler var.
Almanya'da hala N*zi döneminden kalma yoğun disiplin var
Anlayacağın hiçbir devlet yıkılıp yok olmaz etkileri hep bir yerde olur
Bu arada bilgilendirmen için teşekkürler
Teşekkürler
-