mustafa28 elbet zamanı gelecek, Her sene aynısını yapıyorlar. Aslında mesaj İslam ülkelerine ses çıkaran olmazsa işgal edecekler.
Allah'ım Kahretsin inşallah.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmustafa28 elbet zamanı gelecek, Her sene aynısını yapıyorlar. Aslında mesaj İslam ülkelerine ses çıkaran olmazsa işgal edecekler.
Allah'ım Kahretsin inşallah.
"Yaşarken ekmeği yenmeyen kişi, öldükten sonra anılmaz."
Şeyh Sadî (R.aleyh)
Hayırlı sabahlar.
Türkiye Cumhuriyeti, Filistin'e yardım ettiği gibi Doğu Türkistan'a yardım etmeli ama gelin görün ki okullarda bile Hayalimdeki çin diye proje başlatılıyor.
Türkiye Cumhuriyeti, Filistin'e yardım ettiği gibi Doğu Türkistan'a yardım etmeli ama gelin görün ki okullarda bile Hayalimdeki çin diye proje başlatılıyor.
Başka coğrafyalarda yaşayan Türklerin uğradıkları işkence, zulümler tüm Dünya ülkeleri tarafından biliniyor.Sadece seyretmekle yetiniyor tüm Dünya ülkeleri.Bizde çoğu zaman içindeyiz
Hayırlı sabahlar, Kadir geceniz mübarek olsun Havaların sesi ailesini
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Hayırlı günler
Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah ❤️
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Hayırlı günler
Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah ❤️
Aleyküm selam, Âmin inşallah.
Aleykumselam,amin inşallah
Erik yedim dilimi yakmasına rağmen yemeyi sürdürdüm şuan bir şey yiyince dilim fena yanıyor
Çin'in roketinin 9 Mayıs 3:53 civarlarında düşmesi bekleniyor ve eğer o saatlerde düşecek olursa Türkiye'nin üstüne düşme ihtimali var.
parcalanir atmosfere girdigi gibi
Erik yedim dilimi yakmasına rağmen yemeyi sürdürdüm şuan bir şey yiyince dilim fena yanıyor
Erik dilini yakmaz, yerken bandığın tuz var ya, dilini o yakar.
parcalanir atmosfere girdigi gibi
Eren hava nasıl mis gibi değil mi?
Erik dilini yakmaz, yerken bandığın tuz var ya, dilini o yakar.
Tuza banmadım abi, ağaçtan topladığım erik çok ekşiydi
Eren hava nasıl mis gibi değil mi?
Evet serin