- Resmi Gönderi
Sen elinden geleni yap Henry Ford gerisini de Rabb'ime bırak.Tez vakitte kurtulursun inşallah.
Sıkıntılar ve dertler biz insanoğluna verilmiş.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen elinden geleni yap Henry Ford gerisini de Rabb'ime bırak.Tez vakitte kurtulursun inşallah.
Sıkıntılar ve dertler biz insanoğluna verilmiş.
Geçmiş olsun kardeşim
hava miss gibi serin havayı içime çekiyorum çok iyi
Karadeniz'de Giresun açıklarında 2.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Karadeniz'de Giresun açıklarında 2.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Hissettim diyen sismograftır
Şaka maka Bahar da bitiyor. Ne zamandı Accunun kış tahmini 😃
Whisper hocam özür dilerim sen 8 demiştin ben sonradan 7.9 verdim sen görmedin sanırım 😂
Whisper hocam özür dilerim sen 8 demiştin ben sonradan 7.9 verdim sen görmedin sanırım 😂
Bişey olmaz abım
hocam Türkiye'nin öteki yerlerini bilmiyorum ama burası 1 ay oldu yağış alalı en az yağmuru özledik üstümüzden çok yağış geçti yağmadı maalesef artık nem düşüklüğünden midir orasını Allah bilir. İnşhaAllah ay sonuna kadar güzel bir yağış gelir yoksa sıkıntı çıkarbilir
hocam Türkiye'nin öteki yerlerini bilmiyorum ama burası 1 ay oldu yağış alalı en az yağmuru özledik üstümüzden çok yağış geçti yağmadı maalesef artık nem düşüklüğünden midir orasını Allah bilir. İnşhaAllah ay sonuna kadar güzel bir yağış gelir yoksa sıkıntı çıkarbilir
Afyon'da da pek yağışımiz yok.Benzer durumdayız.
Tam yağış zamanı, mahsuller yağış bekliyor.
E BAKAM ne edelim ?
Allah büyüktür. Toca_Tr23
Teldeki güvercin, yalıdaki çapkın
Kaldırımda baygın, sana da günaydın
Şarkıdaki serçe, camdaki teyze
Uykusuz aşık, sana da günaydın.
Bana da iyi uykulaaaarrrr.
Buralar hep böyle. Bizim burası da öyle. Yaz boyu ya 1 ya 2 gün yağış olur. O da olursa...
Geçen sene ne beklemiştik Accunun tahminini yav. Birkaç gün gecikmişti.
Her sezon bu tahminle totem yapıyorum.
Daha Çok GösterTeldeki güvercin, yalıdaki çapkın
Kaldırımda baygın, sana da günaydın
Şarkıdaki serçe, camdaki teyze
Uykusuz aşık, sana da günaydın.Bana da iyi uykulaaaarrrr.
Bunun arapçası vardı. Aşırı komik 😆😆. Bildiğin arapça okudum.
Kastamonu'da "Anadolu'nun yüce dağı" Ilgaz' ile 2 bin 57 rakımlı Yaralıgöz Dağı, ilkbaharda yağan karın ardından beyaza büründü. Ilgaz Dağı'nda etkili olan kar yağışının ardından çam ağaçlarının üzeri karla kaplandı. Yurduntepe Kayak Merkezi'nin bulunduğu alanda da kar yağışı, güzel görüntüler oluşturdu. Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini il merkezine bağlayan kara yolunun Esentepe mevkisinde yer alan Yaralıgöz Dağı'nın zirvesinde gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Yüksek noktaları beyaz örtüyle kaplanan Yaralıgöz'ün eteklerinde çiçek açan ağaçlar ve yeşile bürünen orman seyrine doyum olmayan görüntüler sundu.