çok kötü hissediyorum gençler çok…
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
çok kötü hissediyorum gençler çok…
Allah yardım etsin.
-
puanı nasıl gönderiliyor bilip bilmeden işe kalkıştık
-
Allah yardım etsin.
saol valla isin icinden cıkamıyom gibi hissediyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Her hafta aynı bu
-
Her hafta aynı bu
Ben de onu farkettim bu işte bir iş var ama neyse
-
- Resmi Gönderi
Her hafta aynı bu
Zonguldak normal ya. Evler de kimse yok maşallah. Yasaklar kalksa da herkes evine dönse 🤣🤣
-
Merdivenli memleket
Zonguldak normal ya. Evler de kimse yok maşallah. Yasaklar kalksa da herkes evine dönse 🤣🤣
Ne söylense tersini anlıyor millet doğru diyorsun abi :'D
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 puanları atmışsın. Eline emeğine sağlık. Bu haftadan itibaren yarışmamımızı sonlandıralım. Yarını sayma 1 maç kaldı zaten. Herkes en kötü şekilde az biraz puan aldı. Maksat eğlenmek ve etkileşimi arttırmaktı. Katılanlara teşekkür ediyorum. Bence güzel bir yarışma oldu.
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 artan puan cebinde kalsın😃
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bugün 11 Mayıs
2013 yılında Reyhanlı'da meydana gelen ve sivil halkı hedef alan hain bombalı saldırılarda 53 vatandaşımızın şehit olmasına, yüzlerce vatandaşımızın yaralanmasına neden olan o kara gün. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yüreği acılı ailelerine de başsağlığı diliyorum.....
-
Şu an yasaklı üye olmayacağımı bilsem çok ağır konuşurdum İsrail konusunda sen kimsin ya bana kalsa Filistin de Turan konseyine katılabilir eski Osmanlı toprağı oda bak bakalım yiyorsa saldırın bir daha çünkü kural Turan birliği konseyi ülkelerinden herhangi birine saldırı olursa o ülkeler o ülkeye savaş ilan eder diyor da neyse
-
- Resmi Gönderi
Ayarlara dİkkat ederek yazın çizin..
-