:'D
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
şu konuya girmeye korkuyorum artık. Brrrrrr!!! Çok soğuk espriler
-
şu konuya girmeye korkuyorum artık. Brrrrrr!!! Çok soğuk espriler
Önceden çok espri yapardım sınıfın komik çocuğu bendim LGS falan filan derken unutmuştum artık canım sıkılınca atarım şimdiden özür dilerim espriler için
-
Önceden çok espri yapardım sınıfın komik çocuğu bendim LGS falan filan derken unutmuştum artık canım sıkılınca atarım şimdiden özür dilerim espriler için
Benimde çok tatlı saf davranışlarıma gülüyorlardı
-
Hoca: Yusuf senin adın ne
Ben: Yusuf
Tüm sınıf: Hahahahahaha
-
Hoca: Yusuf senin adın ne
Ben: Yusuf
Tüm sınıf: Hahahahahaha
Her sınıfta oluyo öyle gruplar benim de ilkokul ile ortaokul'un yarısında sürekli dalga geçerlerdi
-
Sınıfın en kısa çocuğuydum 158 falandım hep dalga geçerlerdi bir yılda 1.78 oldum sınıftaki herkesi geçtim
-
ATM fena yükseliyor bu arada kripto da
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sınıfın en kısa çocuğuydum 158 falandım hep dalga geçerlerdi bir yılda 1.78 oldum sınıftaki herkesi geçtim
Ben 2 metreyim😯😯☹️
-
Ben 2 metreyim😯😯☹️
Sulak yerde büyümüşsün demek ki.
-
- Resmi Gönderi
Sulak yerde büyümüşsün demek ki.
Hatay çölü
-
9. Sınıfa 1.66 81 kilo ile başladım 12. Sınıfa 1.79 97 kilo ama maşaallah bizim sınıfta 2.04 var çocukla konuşmak için kuleden izin alıyoruz
-
9. Sınıfa 1.66 81 kilo ile başladım 12. Sınıfa 1.79 97 kilo ama maşaallah bizim sınıfta 2.04 var çocukla konuşmak için kuleden izin alıyoruz
Bizim sınıfta 1.90 - 1.85 - 2.10 var okulun ilk günü gördüğümde 11. Sınıfta sanmıştım bi baktım bizim sınıfta
-
Hatay çölü
Çöl'de böyleyse
-