Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Yaz sağanağı değilde daha çok kış yağmuru gibi yağdı burda şakır şakır

• bu arada İngiliz birisi twitterde. Bana mail atın sizinle konuşmak istiyorum dedi bende attım yazdıkları bunlar

Birde askermiş kendisi.

Kendisini tanıttı memnun oldum vs şeyler söylüyor bana. Fotoğraflarda atmış.

Acaba Twitterde profilimdeki kişiye aşık mı oldu amacı ne olabilir acaba

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• yakında askerden döneceğini söylüyor acaba kendisi internetten eş mi arıyor 😄

• yakında askerden döneceğini söylüyor acaba kendisi internetten eş mi arıyor 😄

Dolandırıcı vs olabilir dikkat et.

• Dolandırıcı vs olabilir dikkat et.

Çözmeye çalışıyorum işi benimle tanışmak istemiş yazmış ama bu kadar ilgili olması dikkatimi çekiyor aşık mı oldu acaba henüz bir teklifte felan bulunmadı. Bende kendimi tanıttım

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Yusuf (21 Mayıs 2021 19:45).

• Amerika Afganistan'dan bütün askerlerini çekecek diyorlardı.

Yav bi de bekâr mısın diye sormuş =D

Bizdeki dayılar gibi ama daha modern hali

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• itiraf edeyim eğer aşık olduğu için yazsa benim yaşlarımda birisi olsa sevgili yapardım kendime fırsatı kaçırmazdım ama kendisi 31 yaşındaymış ve henüz amaçla yazdığını bilmiyorum. Çözmeye çalışacağım ne diyecek bakalım şimdi.

• bu arada İngiliz birisi twitterde. Bana mail atın sizinle konuşmak istiyorum dedi bende attım yazdıkları bunlar

Birde askermiş kendisi.

Kendisini tanıttı memnun oldum vs şeyler söylüyor bana. Fotoğraflarda atmış.

Acaba Twitterde profilimdeki kişiye aşık mı oldu amacı ne olabilir acaba

Dolandırıcı olabilir söyleyeyim

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Dolandırıcı olabilir söyleyeyim

Daha herhangi bir teklifte bulunmadı benden bir şey istediği an hemen engelleyecem amacını anlamaya çalışıyorum ne cevap verecek bakalım.

• Dolandırıcı ise Türk olsa neyse de Amerikan dolandırıcı nerden buldun derim eğer öyle bir olay olursa :)

Vallahi bilemiyorum Twitter'dan beni bulmuş