Selamun Aleyküm abiler ablalar . bune sıcak böyle haziran gelmeden 40 dereceleri görür olduk
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm abiler ablalar . bune sıcak böyle haziran gelmeden 40 dereceleri görür olduk
40 mı 😯😯.. La Hatay o kadar değil. Neredesin ki sen?
-
40 mı 😯😯.. La Hatay o kadar değil. Neredesin ki sen?
malatya geçen gün 39.6 yı gördük abi battalgazi ilçesindeyim son 15 güdür . abi şuan 32.7 derece
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam, hayırlı günler herkese..
-
Aleyküm Selam. Güneydoğu sıcak olur. Gaziantep'te yaptım askerliği yanıyordu inan, asfalttan duman çıktığını bilirim. :coksıcak:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
=D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
=D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Adam bir anda bütün gündemi kendine çekti
-
Merhaba nasılsınız bir sorum olacakti benim gözlügüm azıcık cizildi ve ısık günes yansımalarında beni cok rahatsız ediyor yani görmemi engelliyor binevi ama şöyle bir sorun var gözlük camlarım 1.5k yani baya pahalı sizce yaptırmam mı lazım yoksa bununla basa çıkmaya mı çalışayım ?
-
- Resmi Gönderi
Merhaba nasılsınız bir sorum olacakti benim gözlügüm azıcık cizildi ve ısık günes yansımalarında beni cok rahatsız ediyor yani görmemi engelliyor binevi ama şöyle bir sorun var gözlük camlarım 1.5k yani baya pahalı sizce yaptırmam mı lazım yoksa bununla basa çıkmaya mı çalışayım ?
Cam boyama değil ise cif ile sil
-
- Resmi Gönderi
Kullanan arkadaşlar bir yol gösterirler .. Eren in dediğini de bir dene mahsuru olmaz sanırım
-
- Resmi Gönderi
Pc nin yan cam ı çizilince cif ile silerdim derin olmazsa pasta cila bildiğin :D
-
- Resmi Gönderi
Pc nin yan cam ı çizilince cif ile silerdim derin olmazsa pasta cila bildiğin :D
Gözlük hassas iş Bilemedim ki
-
ya onu gözlüğe denemeye korkuyorum daha da çizer diye ondan onu geçelim
-
Benim gözlüğümün camları çizilmişti ne yaparsam yapayım düzelmemişti değiştirmek zorunda kaldım Cif'in işe yarayacağını düşünmüyorum
-