bu arada diş macununu falan da denedim etki etmedi hiç biri şimdi değiştiremiyorum da çok pahalı diye yani çok arada kaldım
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
ya onu gözlüğe denemeye korkuyorum daha da çizer diye ondan onu geçelim
benim 150 gayme verdigim camlar cizilmedi ya 1,5 k lik nasil cizilir. zimparami attin ?
-
- Resmi Gönderi
Öneri alalım varsa,bir şekilde çizilmiş, öyle veya böyle.
-
benim 150 gayme verdigim camlar cizilmedi ya 1,5 k lik nasil cizilir. zimparami attin ?
Gözlükler kolay çiziliyor benim gözlüğüm yere düşmüştü ve biri görmeden yanlışlıkla basmıştı okulda para ile alakalı değil cam sonuçta
-
ya valla nasıl oldu bende bilmiyorum yere de düsmedi demek bir sekil cizilmis cidden cok ilginc
-
- Resmi Gönderi
Öneri alalım varsa,bir şekilde çizilmiş, öyle veya böyle.
adimi yazsana abi millet ustune alinacak
-
- Resmi Gönderi
Sakın cama bir şey sürme az işim var dönüş yapacağım
-
Sakın cama bir şey sürme az işim var dönüş yapacağım
aynen sürmüyorum zaten hiç ellemedim bile sadece bezimle siliyorum arada bir
-
- Resmi Gönderi
aynen sürmüyorum zaten hiç ellemedim bile sadece bezimle siliyorum arada bir
Anladığım kadarı ile miyop var sende ileri derecede
-
pahalı olmasa direk gidip tekrar yaptıracam ama içim el vermiyor ( belki garantisi vardır diye gene de gidicem ama aldığım yere )
-
Anladığım kadarı ile miyop var sende ileri derecede
valla doğru, nasıl anladınız iki gözümde de 5 derece miyop var
-
- Resmi Gönderi
valla doğru, nasıl anladınız iki gözümde de 5 derece miyop var
8 yaşımdan beri kullanırım gözlük
-
- Resmi Gönderi
Gözlükler kolay çiziliyor benim gözlüğüm yere düşmüştü ve biri görmeden yanlışlıkla basmıştı okulda para ile alakalı değil cam sonuçta
hicte kolay cizilmiyor omercim. gozlukcuden gozlukcuye degisiyor. gittim 1000 lira verdim 2 ay dayanmadi cizik icinde kaldi. arada derece kalmis eski bi gozlukcuye gittim camlar aylardir sapa saglam. para ile tabiki alakasi yok isini yapan ve yapmayan gozlukcuyle alakasi var.
-
hicte kolay cizilmiyor omercim. gozlukcuden gozlukcuye degisiyor. gittim 1000 lira verdim 2 ay dayanmadi cizik icinde kaldi. arada derece kalmis eski bi gozlukcuye gittim camlar aylardir sapa saglam. para ile tabiki alakasi yok isini yapan ve yapmayan gozlukcuyle alakasi var.
benim de camlar 1.5k ama yere düşürmedim bir sekil gene çizilmis ama gözlükcüden oldugunu düsünmüyorum cünkü senelerdir ordan alırım güvenirim yani
-
valla derdime derman bulabilirseniz süper olur yoksa gene gözlükcüye gidip cam siparis vericem ki bu en son tercihim tabiki
-