hile kullanmak kul hakkıdır.
Crackin günahı çok değildir inşaallah. Eğer günahı çoksa sıkıntı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhile kullanmak kul hakkıdır.
çim felan yok keleş bile hiç sekmiyor 6x takıyorum
Bilgisayardan mı yaptın
Mobilden yaptım
oda günah ancak hile kullanmak cidden kul hakkı efsane küfürler yiyebilirsiniz hemde :D
oda günah ancak hile kullanmak cidden kul hakkı efsane küfürler yiyebilirsiniz hemde :D
Pubgden uyarı geldi hesabinız risk altındadır diye 😁
Şu ana kadar hiçbir oyuna para vermedim diğer tarafta çok zorlanmam inşallah :'D
Crack ücretli oyunları ücretsiz olarak oynamaktır emek hırsızlığı ancak herkes crack oynuyor :D
Ben oyuna para vermedim para vermediğim halde hesabım zengin bir sürü silah deseni kıyafet var. Ama çok emek verdim
Gecenin yarılarına kadar oynadığım olmuştu çok emek verdim çok..
Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in videolarını Tüm Türkiye konuşmaya devam ediyor. Peker'in adına şimdi de kripto para çıkarıldı.
Sedat Peker Token ismiyle ve "SEDATPEKER" kısaltmasıyla dün gece yarısı çıkarılan para meme token kategorisinde yer alıyor.
Girişimin Telegram sayfasında yaklaşık bine yakın kişi yer alıyor. Genelde şaka ve eğlence üzerine oluşturulun Meme coinler Tesla CEO'su Elon Musk'ın Dogecoin paylaşımları ile popülerlik kazandı.
Böyle şeyleri izleyip mutlu olan bir tek ben miyim?
Aynen bence de kul hakkı .Adam keleşle cepheden cepheye koşuyor emek veriyor ter atıyor sonra biri hile kullanıyor emekleri çöp oluyor
Biraz daha zorlasa insan oyun oynamanın günah olduğunu bile ilişkilendirebilir.Sonuçta zaman kaybı olarak değerlendilebilir.O yüzden kul hakkına falan girmez.
Hayırlı akşamlar, yaşladındım galiba bu saatte uykum geldi.
Herkese iyi geceler