Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Sedat Peker’i en çok arayan iller arasında Zonguldak'ta var

Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’in videolarının yayınlandığı tarihten bu yana ‘Sedat Peker’ isminin Türkiye’de en çok arandığı ilk 10 il belli oldu. Zonguldak listede 10’uncu sırada yer aldı.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Dışarı çıktım şemsiyem de vardı ama öyle bir yağış oldu ki yine de sırılsıklam ıslandım kendim fotoğraf çekemedim sosyal medyadan bulduklarımı atıyorum o yüzden

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• İyi yağdı Giresun Merkeze ama en çok her zaman Görele-Vakfıkebir arası çok yağış alır oradan yağışlı zaman 4-5 kere gittim tecrübeliyim artık 😂

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Saadet gözünaydın. Sanki sonbahar'dan fotoğraf atmışsın gibi, eline sağlık. Tam sevdiğim hava oluşmuş Trabzon'da, fotoğraftan onu anladım. :saganak:

• Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    :'D Herkese günaydın hayırlı günler :hs: ailesi

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• İsrail’de 12 yıllık Netenyahu dönemi sona ermiş İnşallah gelen gideni aratmaz mı diyecem yoksa giden geleni aratmaz mı kafamı yedim şu an nasıldı la gelen daha iyi olsun giden gibi olmasın demek nasıldı aydınlatın beni

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...