İsrail’de 12 yıllık Netenyahu dönemi sona ermiş İnşallah gelen gideni aratmaz mı diyecem yoksa giden geleni aratmaz mı kafamı yedim şu an nasıldı la gelen daha iyi olsun giden gibi olmasın demek nasıldı aydınlatın beni
Gelen gideni aratmaz inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİsrail’de 12 yıllık Netenyahu dönemi sona ermiş İnşallah gelen gideni aratmaz mı diyecem yoksa giden geleni aratmaz mı kafamı yedim şu an nasıldı la gelen daha iyi olsun giden gibi olmasın demek nasıldı aydınlatın beni
Gelen gideni aratmaz inşallah
ben CAN ve >>>WinteR<<< abilerimi özledim
Selâmun aleyküm, Hayırlı Günler.
Herkese iyi günler resmen bağımlı oldum her 10 dakikada bir foruma bakıyorum :D
Gördüğüm en samimi ortam olabilir
Selamun aleykum . Hayırlı sabahlar , Hayırlı günler.
Günaydın çalışanlara kolay gelsin ders başı yapanlara sınav hazırlığı yapanlara Allah zihin açıklığı versin
:'D Herkese günaydın hayırlı günler ailesi
Selâmun aleyküm, Hayırlı Günler.
Herkese iyi günler resmen bağımlı oldum her 10 dakikada bir foruma bakıyorum :D
Gördüğüm en samimi ortam olabilir
Aleykumselam, hayırlı günler abiler. CAN ve >>>WinteR<<< için GELOOOOOOOOOOO desek birde model atsak hemen damlarlar
Zamanları müsait olunca mutlaka gelirler.
Arda, bizde burda zaman harcamayı seviyoruz,iyiki varsınız
yok arkadas onlar kovuldu. hesaplarini sildik. ve bir daha almamak icin and ictik.
herkeze hayirli gunler. sanki sonbahari yasiyoruz. nevresim ince gelmis kutuk gibiyim hareket edemiyorum.
yok arkadas onlar kovuldu. hesaplarini sildik. ve bir daha almamak icin and ictik.
herkeze hayirli gunler. sanki sonbahari yasiyoruz. nevresim ince gelmis kutuk gibiyim hareket edemiyorum.
Hayırlı günler, İnce iyidir.
Hayırlı günler, İnce iyidir.
ince iyidirde yasin valla kiprayamiyom bak heryerim tutulmus abi biz haziran ayinda degilmiyiz
He yav boynumda ve belimde olan kasları hissetmek mükemmel.
Üşüğünde çatır çutur ses veriyorlar "biz buradayız ve üşüdük"derler
ince iyidirde yasin valla kiprayamiyom bak heryerim tutulmus abi biz haziran ayinda degilmiyiz
He yaw havalar ne güzel böyle, rahat rahat uyuyabiliyorum. Balıkesir nasıl bilmem Mehmet bizim burda ince yeter, sen akşam yorganları çıkar o zaman.
He yav boynumda ve belimde olan kasları hissetmek mükemmel.
Üşüğünde çatır çutur ses veriyorlar "biz buradayız ve üşüdük"derler
valla mustafa abi sonbahar da kisin falan ayarli heralde vucut haziranda yeminle kaldirmiyo. yav bi iligimiz kemigimiz isinmadi abi bu sene cikalim gunese yanalim cayir cayir acik gevsesin su kemikler ardindan caturdatsak olmami
He yaw havalar ne güzel böyle, rahat rahat uyuyabiliyorum. Balıkesir nasıl bilmem Mehmet bizim burda ince yeter, sen akşam yorganları çıkar o zaman.
buradaki hava battaniye alinca terliyosun nevresim alinca donuyosun
sinavlara hazirlanan arkadaslarimiz icin guzel bir kaynak....
https://www.unibilgi.net/tyt-deneme-sinavi-pdf/
inidirin hepsini.
buradaki hava battaniye alinca terliyosun nevresim alinca donuyosun
O zaman Senin üzerine pike çekmek lazım Mehmet.
O zaman Senin üzerine pike çekmek lazım Mehmet.
zaten ondan kavga ettik dun pike bulamiyom die gece gece . ahhaha :D:D:D:D
babam kalkti huysuzlaniyom die bide firca yedik senelerdir bu havayla bulutla ugrasiyosun hala havanin nasil olcani bilemiyonmu dedi