Yine yağışlı bir hava MGM uyarı verdi hayırlısı
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese.
Güzel ve serin bir Afyon akşamındam bir iki kare atalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sabahattin Ali'nin kurduğu bu cümleler ders niteliğinde:
"Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel ya da kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için 'en' değilim, 'daha' değilim. Bu devasa iddiasızlığın verdiği özgürlüğün hastasıyım..."
📚Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali
Hayırlı akşamlar forum ailesi. Nasılsınız?
-
Hayırlı akşamlar Sahutt
-
Whisper abi döktürmüşsün yine. Eline sağlık.
-
- Resmi Gönderi
Sabahattin Ali'nin kurduğu bu cümleler ders niteliğinde:
"Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel ya da kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için 'en' değilim, 'daha' değilim. Bu devasa iddiasızlığın verdiği özgürlüğün hastasıyım..."
📚Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali
Hayırlı akşamlar forum ailesi. Nasılsınız?
Şükür Mehmet iyiyim,sende,sizlerde iyiyseniz işimiz denktir.
Whisper abi döktürmüşsün yine. Eline sağlık.
Eyvallah abim..Arada atalım kar tifan yokken
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben de bunları atayım hepsi birbirine benziyor ama olsun. İyi akşamlar
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar sanada ,eline emeğine sağlık güzel kareler ArdaAlper
-
ArdaAlper eline sağlık. Güzel Fotoğraflar için Teşekkür ederiz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz suyu sıcaklığı anomalisi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz suyu sıcaklığı anomalisi
Eline sağlık abim. Sayende bilgileniyorum. Yoksa havadan bi haberim.
-
- Resmi Gönderi
Efsaneyi hatırlayalım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Sinan birkaç hafta önce öldü sanırım bu adam
-
- Resmi Gönderi
Sinan birkaç hafta önce öldü sanırım bu adam
Evet en fazla 1 ay olsun
-
- Resmi Gönderi
bende bugunku sandiydim sevindim dedim cumartesi bulut yok.
-