Neyse sen belgesel izlemeye devam et. Yarın iş var, yoksa işyerinde bende ayakta uyuyarak belgesel ederim.
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Neyse sen belgesel izlemeye devam et. Yarın iş var, yoksa işyerinde bende ayakta uyuyarak belgesel ederim.
tamamdir yasinim hayirli geceler. hayirli isler. tuncel kurtiz vahsi belgeselide buldum onada bakicam
-
tamamdir yasinim hayirli geceler. hayirli isler. tuncel kurtiz vahsi belgeselide buldum onada bakicam
Hayırlı geceler dostum.
Dayı sana da iyi geceler .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler dostum.
Dayı sana da iyi geceler .
İyi geceler abim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
Günaydın herkese yataktan 10 dakikada kalktım bacaklarım yüzünden =D
-
Günaydın, hayırlı günlerr 🌸
-
Hayırlı sabahlar
Günaydın herkese yataktan 10 dakikada kalktım bacaklarım yüzünden =D
Günaydın, hayırlı günlerr 🌸
Hayırlı günler herkese.
-
Şu aşı konusu beni tedirgin ediyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
Bir yağış geldi TV de görüntü bile yok şu an.
Anlık bir geçiş oldu ve görülmeye değerdi.Balkondayken sağ taraftan bir yağış sesiyle başladı gürültü ve o an bahçede bir damla bile yağış yoktu.Aninda sağdan sola Diyelim kapatarak ve yağışı da bırakarak geçiş oldu. O ses ve görüntü güzeldi, gözle bile takip edebildim yağışı.Sırayla ıslattı ve şu an durdu gibi.Yagis hala bazı yerlerde fazla ki TV de görüntü hala gelmedi
-
- Resmi Gönderi
Bir yağış geldi TV de görüntü bile yok şu an.
Anlık bir geçiş oldu ve görülmeye değerdi.Balkondayken sağ taraftan bir yağış sesiyle başladı gürültü ve o an bahçede bir damla bile yağış yoktu.Aninda sağdan sola Diyelim kapatarak ve yağışı da bırakarak geçiş oldu. O ses ve görüntü güzeldi, gözle bile takip edebildim yağışı.Sırayla ıslattı ve şu an durdu gibi.Yagis hala bazı yerlerde fazla ki TV de görüntü hala gelmedi
dun bizde esdi gurledi ama yagis olmadi
-
- Resmi Gönderi
herkeze hayirli bereketli gunler
-
- Resmi Gönderi
herkeze hayirli bereketli gunler
Hayırlı günler abim
Güzel yağdı kısa ama etkiliydi
-