Yarım kilo erik topladım. Öldüm bittim resmen o kadar çok yoruldum ki
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
UsTaD hava kapalı olsun yeter gunes ışığını sevmiyorum
Aynı fikirdeyiz denk oldu şimdi, yağmurlu puslu kasvetli havalara bayılırım.
-
- Resmi Gönderi
Çok sıcak havayı sevmem. Kapalı olacak gökgürültüleri olacak❤️
-
Ben kışı daha çok severim çünkü sıcaktan nefret ederim yazın da yağmurlu zamanı çok severim
-
- Resmi Gönderi
Sıcak olmazsa bitkiler büyümez her şey soğuk değil 4 mevsim güzel
-
Sıcak olmazsa bitkiler büyümez her şey soğuk değil 4 mevsim güzel
4 mevsim olmuyor artık değişik bir mevsim geçişi var artık
-
- Resmi Gönderi
4 mevsim olmuyor artık değişik bir mevsim geçişi var artık
Dengeler yerine oturacak
-
Artık bize bir Selahattin Eyyübi lazım İsrail’e gününü göstermek için onlar bilmiyorlar sanırım müslümanlar birleştiği andan itibaren başlarına geleceklerden sanırım senin dinine itiraz eden mi var ne yaparsanız yapın ama Müslümanlara ve Mescidi Aksaya dokunamazsınız
Takdirden anlamazsan artık hakkın kötektir İsrail efendi yakındır senin sonunda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlaşılan bu üçgeni Filistin tarafına da açmak gerekiyor yoksa anlamıyorlar
-
Artık bize bir Selahattin Eyyübi lazım İsrail’e gününü göstermek için onlar bilmiyorlar sanırım müslümanlar birleştiği andan itibaren başlarına geleceklerden sanırım senin dinine itiraz eden mi var ne yaparsanız yapın ama Müslümanlara ve Mescidi Aksaya dokunamazsınız
Takdirden anlamazsan artık hakkın kötektir İsrail efendi yakındır senin sonunda
Cum'â Hutbesi sırasında;
Selahattin Eyyubi'ye bir genç bağırır.
"-Kudüs 'e cihadı emret başka ne konusundan bahsediyorsun"der.
Cevap vermez...
Cumartesi sabah namazına durmadan önce sorar;
"-Dün bana hutbede cihadı emretmemi isteyen genç nerede? "
Ses yok...
Çünkü genç gelmemiştir.
Selahattin Eyyubi der ki ;
"-Vallahi! Cuma namazına gelenler, sabah namazına gelmedikçe Kudüs'e cihadı emretmeyeceğim! "
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Twitter olanlar #kudüs tagına destek istiyorum
-
Bir zulmü engelleyemiyorsanız en azından onu herkese duyurun
Hz. Ali
-
ABD demişki Filistinlilerin yerlerinden edilmesinden endişeliyiz sebebi ne
Yerlerinden çıkartıldıkları an bütün İslam devletleri birleşip orayı ele geçirmeye çalışacak ve inşallah alacağız
-
ABD demişki Filistinlilerin yerlerinden edilmesinden endişeliyiz sebebi ne
Yerlerinden çıkartıldıkları an bütün İslam devletleri birleşip orayı ele geçirmeye çalışacak ve inşallah alacağız
Kabe yıkıldıktan sonra yeni kıblemiz olacak.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Twitter olanlar #kudüs tagına destek istiyorum
Destek ederiz her türlü abim
Gereken yaptım birey olarak..
-