- Resmi Gönderi
Cehennem ateşi ahirette olur diyen Sezen Aksu Hatay’a hiç gelmemiş galiba. 😃😃🏃♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCehennem ateşi ahirette olur diyen Sezen Aksu Hatay’a hiç gelmemiş galiba. 😃😃🏃♂️
Hayırlı günler herkese..
Kapalı bir hava var ve hafiften de "ben geliyorum"der yağış.
Hayırlı günler herkese..
Kapalı bir hava var ve hafiften de "ben geliyorum"der yağış.
Hayırlı günler sana ve herkese dayım.
21 Haziran. Resmi bir şekilde kuzey yarım kürede yaz , güney yarım kürede kış başladı ☹️🔥🔥☀️☀️🌡️
Cehennem ateşi ahirette olur diyen Sezen Aksu Hatay’a hiç gelmemiş galiba. 😃😃🏃♂️
Ah cehennem ateşini görseydin, Hatay'ı kuzey kutbu zannnerdin.
Merhaba arkadaşlar. Güzel bir hafta olması dileğiyle ❤️
21 Haziran. Resmi bir şekilde kuzey yarım kürede yaz , güney yarım kürede kış başladı ☹️🔥🔥☀️☀️🌡️
Ve Resmi Olarak Kuzey Yarım Küre'de Gündüzler Kısalmaya Güney Yarım Küre'de Gündüzler Uzamaya Başladı
Ve Resmi Olarak Kuzey Yarım Küre'de Gündüzler Kısalmaya Güney Yarım Küre'de Gündüzler Uzamaya Başladı
Resmi olarak gündüzler doğudan başladı geceler batıdan
Bir de şey vardı Arçelik eğer şampiyon olursak tüm televizyon ücretlerini geri verecekti müşterilere paraları cepte kaldı =D
Bir de şey vardı Arçelik eğer şampiyon olursak tüm televizyon ücretlerini geri verecekti müşterilere paraları cepte kaldı =D
Narçelik boş yere yatmaz.
wriscuttern özele bak abim.
Eskilerin tabiriyle Eyyam-ı Bahur sıcakları. 1-8 Ağustos tarihleri arasındaki çok sıcak günleri anlatan döneme verilen isim. Bir tanım paylaşmış olayım
Maksat TV satmaktı.. İnanıp "nasıl olsa alacağız bari Arçelik alalım"diyenler mutlaka olmuştur.
Lakin olmayacak duaya amin demişlerdi.Onlarda bizim oraya gidemeyecegimizin farkındalar ki böyle bir tırı viri ettiler.Epey gulmuslerdir bu reklama kendi kendilerine.
Onlar var sanki sadece akıllı
Benim favorim 3 😯😯