- Resmi Gönderi
hint okyanusa dusmus olabilir deniyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhint okyanusa dusmus olabilir deniyor
Yatalım galik boşver mehmet civan
dustu roket hint okyanusunda maldivlerin o tarafta bi yerde.
Hint okyanusunda Maldivler yakınlarında bir yere düşmüş
Gü-nay-dın bugün hayata karşı daha mutlu hissediyorum kendimi inşallah sizin de gününüz güzel geçsin
Gü-nay-dın bugün hayata karşı daha mutlu hissediyorum kendimi inşallah sizin de gününüz güzel geçsin
Pazar sabah 8.30'da başlayan dersle bir gün nasıl güzel geçebilir ki, benim için berbat bir gün ama senin adına sevindim
Pazar sabah 8.30'da başlayan dersle bir gün nasıl güzel geçebilir ki, benim için berbat bir gün ama senin adına sevindim
Pazar günü 8:30 da ders mi
Sanırım sınav senen başarılar şimdiden
normalde erken uyanmaya alışkınımdır. Kaçta yattığım farketmez, genelde 7 saaf falan uyurum ama ramazanda uyku düzenim 4.30 ve 11 arası olduğu için sahura kadar uyuyamadım. 3 saat uykuyla fizik dinliyorum
Pazar günü 8:30 da ders mi
Sanırım sınav senen başarılar şimdiden
YKS derdi işte
Elhamdülillah bizde 4.30-5-5.30 gibi yatıp 09.30 10.00 gibi kalkıyorum her gün gece sahura kadar uyumadan, alışıyorsun bir süre sonra
Başta Annem olmak üzere. Anneleriniz ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun. Anneler çiçektir 🌸💮. Onları bugün ve her gün mutlu edin.
Anlık olarak Ulugöl ve Perşembe yaylası olmak üzere yüksek kesimlerde kar yağışı başlamış
Hayırlı günler herkese.
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa bil ki sonu yakındır. Eğer mazlum da ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır.” Hz. Ali (r.a)
İsrail’in düşmesi yakındır 🇹🇷