Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• wriscuttern dostum sınav nasıl geçti sormayı unutmuşum.Sende girecektin galiba.Bana sorarsanız hayatımda bu kadar rezalet bir üniversite sınavı görmedim :@:memnunolmayanseytan:

• Aşı olmayan insan Kur'an ı kerime karşı gelen insandir ayette yazıyor tedavi olun diye.

Ha zaten aşı suresi vardı demi asılara güvenmiyorum olmayacağım

• Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Resmi Gönderi

Ha zaten aşı suresi vardı demi asılara güvenmiyorum olmayacağım

Hayır canım. Allah sana bir süreliğine bir can veriyor. Ve ona senin iyi bakman gerekiyor. Hasta olduğun zamanda tedavisi varsa kesinlikle tedavisini olman gerektiği Kur-an'ı Kerim'de yazıyor. He olursun olmazsın kimseyi ilgilendirmez. Bu hastalığa yakalandığın zaman öldürücü etkisi daha fazla olur sadece 🙂

• Hayır canım. Allah sana bir süreliğine bir can veriyor. Ve ona senin iyi bakman gerekiyor. Hasta olduğun zamanda tedavisi varsa kesinlikle tedavisini olman gerektiği Kur-an'ı Kerim'de yazıyor. He olursun olmazsın kimseyi ilgilendirmez. Bu hastalığa yakalandığın zaman öldürücü etkisi daha fazla olur sadece 🙂

Hasta olursam olurum yoksa olmam komlo teorileri var bir sürü

• wriscuttern dostum sınav nasıl geçti sormayı unutmuşum.Sende girecektin galiba.Bana sorarsanız hayatımda bu kadar rezalet bir üniversite sınavı görmedim :@:memnunolmayanseytan:

Gerçekten öyle sınav tam anlamıyla mezunlardan seçim yapmak için hazırlanmış. Sorular yeni nesilden ziyade artık yeni bir soru tarzı olan akademik sorulardandı. yks2021 tayfası düşünülmeden hazırlanmış tam da 2020 tayfanın istediği gibi. Özetle çözdüğüm en zor yks idi ve kesinlikle beklediğim gibi geçmedi ama sıralamalar %90 süpriz yapacak. TYT 70 soru AYT Mat ve Fen 40 soru işaretledim 10 tanede sos1 sorusu çözdüm. Sınavı hatırlayınca tekrar tekrar sinirleniyorum :@:@:@

Tothenamadı

• Hasta olursam olurum yoksa olmam komlo teorileri var bir sürü

Tarihte o kadar salgın olmuş en büyüklerinden olan İspanyol Gribi de etkisini aşılama ile tamamen yitirmiştir o zaman da mı komplo teorisi varmış dünyanın nüfusu azalsın diye mi aşı çıkartmışlar. Allah'ınızı seviyorsanız ne komplosu ne teorisi yav insanlar ne acılar çektiler bu hastalık yüzünden :bıktım:

Karar sizin zaten zorlayan yok başınıza bir şey gelmesin de

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Tarihte o kadar salgın olmuş en büyüklerinden olan İspanyol Gribi de etkisini aşılama ile tamamen yitirmiştir o zaman da mı komplo teorisi varmış dünyanın nüfusu azalsın diye mi aşı çıkartmışlar. Allah'ınızı seviyorsanız ne komplosu ne teorisi yav insanlar ne acılar çektiler bu hastalık yüzünden :bıktım:

Karar sizin zaten zorlayan yok başınıza bir şey gelmesin de

Zaman her şeyi gösterecek sadece bekleyelim aradan geçsin 3-4 sene kim haklı kim haksız çıkar ortaya

• Resmi Gönderi

Ebu"d-Derdâ"dan rivayet edildiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “Allah, hastalığı da şifayı da gönderdi ve her hastalık için bir şifa var etti. Tedavi olun, fakat haramla tedavi olmayın.”

(D3874 Ebû Dâvûd, Tıb, 11)

Ayetler farzdir hadislerde önemlidir eğer ki aşıda bir sorun varsa Allah bize yeniden bir kapı gösterecektir.