- Resmi Gönderi
Bende atayım bari :)))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende atayım bari :)))
İlk 7-8 ay rahat oynadım ondan sonra oyunda sıkıntılar yaşadım maç ortasında oyundan atma vb. Araştırma yaptım kullandığım telefonun güncellemesi den kaynaklı sıkıntıymış bir iki ay sonra yeni telefon aldım oyuna yeniden geleyim dedim hesaba girmedi. Şifreyi yazıyorum yanlış diyor. Meğersem ilk ve sondaki harfler büyük yazmam lazımmış şimdi 4-5 aydır oyundayım geri döndüm oyuna oynuyorum ama çok değil 1-2 saat
Mate 10 lite'da güzel oynanmıyor. Ben saldım. Jiro yok. Ne oynayayım
Mate 10 lite'da güzel oynanmıyor. Ben saldım. Jiro yok. Ne oynayayım
Sen mate 20 lite kullanıyorum demiştin
Gm20 almayı düşünüyordum jiroskop olmadığını öğrenince p30 lite aldım
Gm20 almayı düşünüyordum jiroskop olmadığını öğrenince p30 lite aldım
Oppo aldım ben jiroskop da var performans modu falan da varngayet iyi
İki tane telefonum var gm5 plus var yedek telefon olarak 😎
Pubg mobilden ekleyebilirsiniz ıdım: 544688304
Sinopta gök gürlüyor
Boynuma bu dövmeden yapmayı düşünüyorum ileri zamanlarda. Sizce nasıl güzel mi??
Boynuma bu dövmeden yapmayı düşünüyorum ileri zamanlarda. Sizce nasıl güzel mi??
Gorsel güzel ama insan vücudunda olması bence gereksiz.
Gorsel güzel ama insan vücudunda olması bence gereksiz.
Çok hoş duruyor boynumda dursa baya Cool gözükür bence
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kalıcı yaptırıcaksan vücudunun her zaman göremeyeceğin bir kısmına yaptır. Aksi halde bir süre sonra sıkılacak ve onca acı ve para karşılığında hevesle yaptırdığın dövmeni yaptırdığından daha fazla bir paraya sildirmek durumunda kalacaksın
Kalıcı yaptırıcaksan vücudunun her zaman göremeyeceğin bir kısmına yaptır. Aksi halde bir süre sonra sıkılacak ve onca acı ve para karşılığında hevesle yaptırdığın dövmeni yaptırdığından daha fazla bir paraya sildirmek durumunda kalacaksın
Hemen yaptırmayacağım zaten. Şu okul bitsin o zaman düşünürüm nasıl yaptıracağımı
Sen mate 20 lite kullanıyorum demiştin
Nope. Hatta Eren de mate 10 lite kullanıyordu en son