Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• İşte yine gidiyor Ramazan

İçimiz kaplı hüzün

Seneye görürüz inşallah Ramazan

Tekrar içimizi kaplar neşe

Herkese son kez hayırlı Ramazan Sahuru

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

israil sivil yerlesimleri agir bombardiman a basladi.

Ne desek ?

:(:(

İşte yine gidiyor Ramazan

İçimiz kaplı hüzün

Seneye görürüz inşallah Ramazan

Tekrar içimizi kaplar neşe

Herkese son kez hayırlı Ramazan Sahuru

Sağolasın abim

Herkese hayırlı sahurlar..

• İsrail basını: "Ülke Yanıyor!"

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Ulke yanıyor mu?

Yoksa sadece Dünya ya karşı"biz bu haldeyiz ve bu saatten sonra herşeyi yapacağız"a kılıf mı?

kilif ariyorlar abi. netanyahunun secim kampanyasi. kendi sagci kanadiyla filistin halkinin birbirine girmesi ekmegine yag suruyor. o attigim canli yayin linkinde izlerken canli yayinda gazzede tam kameranin baktigi yerde oldu buyuk patlama icim ciz etti ama neyseki bosaltmislar. umarim oyledir. israil halki kendi aralarinda ayrismisti savas isteyenler istemeyenler olarak. umarim bu bozulmaz yoksa o kassam roketleri ile servis edicekler saldirilarini dunyaya. umarim israil halki sag duyulu olur. israile 3-5 roket dustu ama gazzede 150 noktayi vurdu israil sabaha kadar. yoksa o roketler netanyahu ya hizmet edecek. uyuyamadim hala takip ediyorum ne gordun dersen. gecen sene iran in halkini kandirmak icin amerikan hedeflerine yolladigi etkisiz scud lar geldi aklima birden. israile bir sey oldugu yok filistine olanin yaninda. kayiplar medyaya sunulandan cok cok daha fazla. filistin direniscilerin morallerini yuksek tutup kiskirtmak icin allayip pulluyorlar. suan ortada buyuk bir oyun var muslumanlarin uzerinde oynanan umarim dunya sessiz kalmaz yoksa israilin elinde cok guclu silahlar var. netanyahu suan nabiz yokluyor dunya eger bunu yutarsa filistine kimse yardim edemez. 2 saatte dumduz ederler. ben olanlari izledikce iran kokusu aliyorum. netanyahunun eline koz vermekten cok baski yapilmasi gerekli. ama bu sekilde olmaz. bu sekilde tek care israilin kendi halki. mike pence israilin yanindayiz gibi bir aciklama yapti. saldirilari aklamaya calisacaklar dedigin gibi.

• Resmi Gönderi

Söylentilere göre İsrail'in Lod isimli kentinde Araplar kontrolü ele geçirmiş bölgede ohal ilan edilmiş.

Bir karmaşa var .. Güvenlik güçleri arasında da sıkıntılar medyaya yansımış.Kendi başlarını yesinler inşaallah.

Hayırlı sabahlar herkese.

• Tam bunu hazırladım bir baktım yeni düzenleme gelmiş :ıhıhıh:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• İsrail kılıf uyduruyor bakın biz zor durumdayız Filistinliler bizi öldürüyor la daha düne kadar siz öldürüyordunuz yer mi millet bunu

• Tam bunu hazırladım bir baktım yeni düzenleme gelmiş :ıhıhıh:

istersen girmezsin dediler ya artık o resim geçersiz bence