Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Off fenadır şuan bu konum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Karabük’te yangın çıkmış ama bu akşam yağmur döndürür onu hava kapalıdır orada da

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• İlginçtir halen Süper Kupa tarihi ve stadı açıklanmadı acaba federasyon oynatmayacak mı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Tüm hava forumu toplanıp benimle resmen gizliden alay ediyorsunuz benim atmosfer sevdalısı olduğumun farkındasınız bu yüzdende yalan yanlış tahminler yapıp benim sevincimi kursağımda bırakma peşindesiniz bu yaptığınız insanlık dışıdır vahşi doğanızda size mutluluklar dilerim bu saaten sonrada hiçbirinize hakkım helal değil benimle alay edilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Benim size ne gibi kötülüğüm oldu acaba. Hepinizi Allah ıslah etsin diyeceklerim bu kadar. Bundan sonrada burayı terk ediyorum benimle alay edilmesi o kadar canımı sıkıyor ki şuan çok sinirliyim kendimi zor tutuyorum hadi eyvallah diyeceklerim bu kadardı

• Tüm hava forumu toplanıp benimle resmen gizliden alay ediyorsunuz benim atmosfer sevdalısı olduğumun farkındasınız bu yüzdende yalan yanlış tahminler yapıp benim sevincimi kursağımda bırakma peşindesiniz bu yaptığınız insanlık dışıdır vahşi doğanızda size mutluluklar dilerim bu saaten sonrada hiçbirinize hakkım helal değil benimle alay edilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Benim size ne gibi kötülüğüm oldu acaba. Hepinizi Allah ıslah etsin diyeceklerim bu kadar. Bundan sonrada burayı terk ediyorum benimle alay edilmesi o kadar canımı sıkıyor ki şuan çok sinirliyim kendimi zor tutuyorum hadi eyvallah diyeceklerim bu kadardı

Ohaa kim ne dedi yaa

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• @Yusuf ne oldu

Ne olabilir sence Allah aşkına anlattıklarımı anlamamış gibi yapma şimdi anlaman için tek tek açıklıyorum

Tüm hava forumları toplanmışsınız yalan yanlış tahminler yapalım oda görsün inansın bu çocuk sevinsin son anda kazığı yiyip otursun. Ama bu benim canımı sıkan şey değil benim canımı sıkan benimle gizliden alay etmeniz.

• Resmi Gönderi

Ne olabilir sence Allah aşkına anlattıklarımı anlamamış gibi yapma şimdi anlaman için tek tek açıklıyorum

Tüm hava forumları toplanmışsınız yalan yanlış tahminler yapalım oda görsün inansın bu çocuk sevinsin son anda kazığı yiyip otursun. Ama bu benim canımı sıkan şey değil benim canımı sıkan benimle gizliden alay etmeniz.

Yani tüm forum ahalisinin işi gücü yok seninle dalga geçmek için toplandık öyle mi,kardeşim modelde ne varsa o yorumlanıyor

• Hiç moralim kalmadı ya ben şizofreniyim ya da düşündüklerim doğru moralim hiç yerinde değil

• Yani tüm forum ahalisinin işi gücü yok seninle dalga geçmek için toplandık öyle mi,kardeşim modelde ne varsa o yorumlanıyor

Evet öyle yapıyorsunuz