Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Allah bizi seviyor ki orajları kısa süreli yapıyor düşünsene 12 saat oraj alıyorsun ülkeler yok olurdu

• Resmi Gönderi

Benim favori yağışım oraj yağışlarıdır kış yağışları yanii cephe yağışları bana sıkıcı geliyor nedense (kar olmadığı sürece)

Yanlış anlama işte bu olaylar kişilerin psikolojik hallerini belli eder cepsel yağış [ kararlı planlı ve sonuca emin adımlar ile ] devam edenler diyelim

Oraj duyguları karışık fikirleri aniden değişen kendi ruh halinde gidip gelmeler olarak ben sınıflandırdım

Maalesef bir öğretim üyesi olmadığım için bu bilgileri sadece bizler ile beraber olanlar okuyor

Çok fazla yazılacaklar fakat zaman iş aş

• düşünsenize İstanbul'u gri kütle vuruyor ve 1 saat gitmiyor yok olurdu valla İstanbul

• Yanlış anlama işte bu olaylar kişilerin psikolojik hallerini belli eder cepsel yağış [ kararlı planlı ve sonuca emin adımlar ile ] devam edenler diyelim

Oraj duyguları karışık fikirleri aniden değişen kendi ruh halinde gidip gelmeler olarak ben sınıflandırdım

Maalesef bir öğretim üyesi olmadığım için bu bilgileri sadece bizler ile beraber olanlar okuyor

Çok fazla yazılacaklar fakat zaman iş aş

Orajda beni anlatmışsın. Abi

• 17.01.2021 17 Ocak 2021 sistemi

Zonguldak Gazipaşa Caddesi yağışın en yoğun olduğu anlarda ne geceydi ya herkes dışardaydı :sevgidolu:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Hayata karşı duruşum =D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ordu'daki Küpkaya Kanyonu ve Çamaş Kamyonuna bakın derim hazır emoji olarak ırmak görünce cidden çok güzel bir yerdir B)

Ayriyeten Samsun'un emojisi üstümüze yatan Azor değil mi ya :'( :ıhıhıh:

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ArdaAlper (18 Mayıs 2021 14:28).