Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar

• Değerli :hs: Ailem abilerim kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin ben 6 ay pek aktif olamıcam vatani görevimi yapmaya başlıyorum. Birazdan inicem otobüsten Afyonkarahisar’da olucam hepinizi çok seviyorum hepiniz Allah’a emanetsiniz. Vatan bize emanet siz rahat uyuyun.

Hayırlı görevler abi Allaha emanet ol

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Resmi Gönderi

Değerli :hs: Ailem abilerim kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin ben 6 ay pek aktif olamıcam vatani görevimi yapmaya başlıyorum. Birazdan inicem otobüsten Afyonkarahisar’da olucam hepinizi çok seviyorum hepiniz Allah’a emanetsiniz. Vatan bize emanet siz rahat uyuyun.

erdal gozumuz solda winter is comming yazisini aricak hic suphen olmasin...

• Değerli :hs: Ailem abilerim kardeşlerim hepiniz hakkınızı helal edin ben 6 ay pek aktif olamıcam vatani görevimi yapmaya başlıyorum. Birazdan inicem otobüsten Afyonkarahisar’da olucam hepinizi çok seviyorum hepiniz Allah’a emanetsiniz. Vatan bize emanet siz rahat uyuyun.

Hayırlı teskereler. Hayırlısıyla gidip dönersin inşallah

• Bugün 20 Mayıs…

Zonguldak Devrek’imizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan sel felaketinin 23. Yılı.

23 yıl önce bugün, 19 Mayıs’tan itibaren yağmaya başlayan ve şiddetini giderek artıran sağanak Devrek Çayı’nın taşmasına neden olmuş, şehrimizin büyük bir bölümü sular altında kalmış, çok sayıda ev ve işyeri, yüzlerce araç zarar görmüş, altyapı ve yollar çökmüş, iki köprü yıkılmış ve milyarlarca maddi zarara yol açmıştı.

Neyse ki o kötü günleri geride bıraktık…

Allah böyle bir felaketi, ilçemize, ülkemize ve milletimize ve insanlığa yaşatmasın…

Devrek Belediyesi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Bazı sayılar bana da düşük geldi cidden

Aşırı yağış olduğu zaman derelerdeki su artışını hep izlemek istemişimdir ama nasip olmuyor bir türlü

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• 17 Ocak Sistemi :okey:

• Bu sistemin benzeri 17 Ocak 2012 de oldu hatta lisemin fotoğrafını paylaşmıştım tarih tekerrür etmiş bi bakıma :D